Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vernesa, Svu sreću ti želim i svaka čast na snazi :)
Na zalost ne moze se zvati sa ostalih mreza samo bh telecom ili fiksna telefonije,vjerujte mi jedva sa i ovaj broj dobila :/ Hvala svima na podrsci i ako Bog da bice ovo sve dobro ja ne sumnjam ni sekunde,uz dobre ljude sve je lakse,a ja cu dati sve od sebe da se iz Atomske banje vratim na nogama!!!
Gospodo Nado Vernesa ide u Gornju Trepcu u Srbiju u atomsku banju da ojaca svoje noge da bi mogla da hoda ako neverujete meni se mozete javiti pa da Vas uvjerim u sve to... Nazalost se nemoze nazvati sa eroneta i m-tela :(
Kako sad to gospođo Nado,pisao sam se sa njom i ona je objasnila da je to specijalizovana banja za vraćanje mišića u funkciju.I vjerujem joj,jer se dobro raspitivalo o tome.Najbitnije je,ona ima čeličnu volju,mislim,to je najvažnije.Primjer Darka Šainovića govori sve,on je bio u mnogo težem stanju.Pozdrav za Vernesu sa željom za što brži oporavak,ja ni malo ne sumnjam u to!
Ovaj broj se ne može nazvati ni sa Eroneta. Zar je moguće da nema broj za m-tel i Eronet?
Bas je lijepa, zao mi je je !!!
sve najbolje,osdravi man što prije :)
Sa mtela se ne može ovaj broj nazvati(ne postojeći broj) predpostavljam da je ovo broj za bh telekom.
Nadam se da ce biti bolje.....Sve najbolje Vernesa