Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIlo je dobro. Ponoviti cemo opet party i jos dosta humanitarnih akcija. RISE UP CREW
Noć za pamtiti ! Libertas nikad puniji nije bio ! Hvala svima koji su došli i podržali nas !
Svaka cast na realizaciji ovoga projekta.Sada tek vidimo da u BiH ima ako ne ljudi ona DIJECE koja zele pomoci svojim vrsnjacima.Samo naprijed !
kad ima djece ima i zabave..barem nije bilo problema..i prije ce djeca pomoc da se skupe pare,nego ova starija stoka!!!!
hahhahaha pa sama djeca , nema niko ispod 96 godista
@ozil Naravno, za razliku od Sarajeva koje je bečka škola: http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/revizor-trazio-karte-i-pronasao-g-o-u-tramvaju/110822119 Ah, izvini, to su ipak doslje, jel\'e...
Odlican party !!!! Hvala svima sto su dosli !!! Ovo cemo ponoviti uskoro..Komedii / Rise Up Crew p.s. nije droga..covjek mota duhan !
Svaka cast za akciji. Samo vidi se na slikama da i u Zenici ima droge heheh
sta kaze Covic? Jel i ovo majorizacija? Cek da vidim kad ce se za kakvog Seju skupljati sta u Ljubuskom, tztztztztztz...
za ovog sa treće slike: u šta si se siii see zagledao ....