Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ovi iz Kozarca napravili su prelijepe vile a sve prazno, pusto stoji. Ima ih "velikih" humanitaraca pa zasto ako ih zale ne puste ih da zive u njihovim praznim kucama??? Vec ce sada organizovati prikupljanje pomoci...svako sebe ugraditi, kucerak im napraviti i ostadose oni opet gladni sa ocem pjanom i majkom retardiranom. Organizujte da se napravi adekvatan dom za prijem ove i ovima slicne djece i svi ce ucestvovati. Ima postenih , radnih ljudi koji su u 100x tezoj situaciji ali ih je stid pruziti ruku i stano nesto traziti. Djecici zelim svu srecu ovoga svijeta.
djeca mu se zovu; Samir, Amir, Mir, Ir i mali r
Meni ovo nikad nece biti jasno. Ok je nema se sredstava, nema se posla i sve to stoji, ali zasto toliku djecu radjati, pa da se pate, ne kontam.
Mozda sam jedini, ali mi se cini da svi ovi siromasni ne prestaju praviti djecu... Ohanite malo ljudi, nece vas drugi vjecito hraniti...
A jesu li trazili pomoc kad su se j....li, znat da nemas nista, i naklepati toliku djecu i prije rodjenja osuditi ih sirotinju ....ja ne mogu to da shvatim. U svakom slucaju djeci zelim puno srece u zivotu.
Muka mi je od ovakvih članaka! Kreteni ,o čemu su mislili ?! Ne treba im niko pomagati, što su ih radjali kad znaju da nemaju nigdje ništa.
Dornauszieher Zašto? Zar ti stvarno misliš da treba radjati djecu a očekivati da ih neko drugi hrani i o njima brine?
subhan ala. daj cojece prestani guzit tu jadnu zenu vise pizda mu materna. rezi tu kurcinu sto prije yebo ga isus.