Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra polovnjača života mi...
i ti si dobar nekom.
Moze bii dobri moj Pero, moze biti...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Procitas komentare i shvatis da je ova zemlja po zatucanosti na nivou Afganistana.Briga bosance za dobrobit bolesnih i nemocnih bitno je jesi li bosnjak,hrvat,srbin...Zena se ocjenjuje na osnovu toga da je li otkrivena,pokrivena ili polovnjaca (da povratis).Da bi promjenili stanje u drustvu MORATE krenuti od vladajucih struktura.Kao sto zena rece "u takvim situacijama svi smo isti, nema podjela, na istom smo zadatku i tamo smo gdje i treba da budemo".Kad budete tako razmisljali to ce biti znak da ova zemlja ide naprijed. Kliks je isto na nivo zadatka,komentari su dozvoljeni tamo gdje ne bi trebali biti.Naopako po obicaju.Popljuj humanistu i dobrotvora.
NEKA PRVO NAHRANI ONU SIROTU DJECU KOJU HRANI SKUPLJAJUCI IM HLJEB PO PRODAVNICAMA KOJI JE ZA BACANJE PA NEKA ONDA GLUMI NESTO. DOSLA SE JE KURCITI TAMO GDJE JE NEKI POZNAJU I KO JE A SADA ZELI DA ISPLIVA KAO DOBRA VILA SA RASIRENIM NOGAMA PA IZVOLITE I UZMITE KOLIKO VAM JE DRAGO DRUZE PREDSJEDNICE I OSTALI !!!!
Lijepa ova semira
volis bakice...???
Pomalo
Nemoj u Bosnu bona, cim krocis porast ce ti i to malo sto bi da ulozis, oni to kulturno muzu dok ne izmuzu da zadnjeg feninga, posle te i ne poznaju, ostani gdje jesi u uzivaj
NOVOGODISNJE PODIZANJE RASPOLOZENJA, KROZ HUMOR I SLIKE! :) http://adf.ly/bMhTO - Gdje nam je prijatelj? http://adf.ly/bMhc3 - noc pred ispit http://adf.ly/bMhiJ - pozdravljam... http://adf.ly/bMhxH - sjetite se njega :) http://adf.ly/bMi2M - hoce li to skoro? http://adf.ly/bMi98 - hodajuca reklama http://adf.ly/bMiBx - koji li je blesaviji? http://adf.ly/bMiVg - uvijek postoji sposobniji http://adf.ly/bMiXs - krivo je more http://adf.ly/bMibv - Dragi, dobili smo! http://adf.ly/bMieE - crnogorac... http://adf.ly/bMii1 - centrifuga, potrebna? http://adf.ly/bMinp - posao pa posao :P http://adf.ly/bMitQ - zenit ces me? http://adf.ly/bMivU - dan apokalipse http://adf.ly/bMiy3 - zavod za zaposljavanje
kako mogu ja dospjeti do floride
Ona se nesto zahvaljuje Miloradu Dodiku??? Svaka cast za donaciju i smisao donacije i rrspect za to, ali za neku zahvalnost ukazanu specijalno Dodiku, JBO TI ON MRT!!! Ocito je da ne zivis Samira u BiH pa nisi svjesna koliko je Milorad novca OTEO OVOJ DRZAVI, DA JE DO SADA TAKVIH CENTARA TREBALO BITI NAJMANJE 5 U BiH! Fuj ba...
Prodaje se čovjek,pa zar nije i Monika Belućirekla da je šarmantan? Koliko može Dodik šarmantan biti? Ko genitalni herpes? Cccccc.
Taj softver zeznut neki, radi samo na 'miniIpad'
Sam clanak nije dobronamjerno napisan jer pocinje sa recenicom da ce pokloniti 5 ipada . Najveca korist koja se ovdje pruza su ti strucnjaci koji bi obucili nase osoblje da rade sa ovakvim osobama. Osobe oboljele od ove bolesti opterecuju familiju i drustvo i treba im pomoci da bi olaksali probleme njihovim familijama i ucinili oboljelu osobu korisnu za drustvo. Ne znam koji nivo autizma je ovaj nas ritual pisanja komentara.
Dobro je neko dijagnosticiro od koje bolesti tvorci RSa boluju. Svakih 50 Godina ponavljaju isti ritual, genocid. Ali ja mislim da im ovaj tretman nece pomoci jer bi morali biti na tretmanu 50 godina minimalno. Juce citam dijelovi tijela jednog 14-togodisnjaka ubijenog u posljednjem ratu nadjeni na cetri razlicite lokacije (masovne grobnice). Nikakva terapija ovdje ne pomaze.
MILF!
Ovaj text samo proizvodi jos vise autista . Pa Semira jesi li mogla naci nekog pogodnijeg za taj projekt od Dodika? On psihicki unistava sasvim zdrave osobe i odkud sad ta njegova zelja da pomaze bolesnima. Ali vjerovatno bi mnogo roditelja bilo sretno da dobiju strucnu pomoc pri lijecenju njihov dijece od te bolesti koja se vjerovatno kod nas i neracuna ko bolest.
Vidim po menu da si muslimanka,odik i njegovi su ti pobili i protjerali pola familije i on ti sad ispada humanista kad dodjes u bosni treba te na REDALJKU
sakibe vidim da si u fazonu sa redaljkom. trebalo bi i tebe malo da se smiris.podivljao si u svom toru. nije zena kriva. kako ti mislis da se bosnjaci i hrvate vrate i zive u rs, koji je alija prihvatio? mislis da muslimani trebaju investirati u muslimanski dio, hrvati u hrvatski a srbi u srpski? i da se svako drzi svog tora? njene pare njena stvar.
Zena je iz Prijedora otom normalno da ce investirati tu.
Udala se kurwa za krscanina i sad pomaze cetama u RS-u Hvala ti Semira... prava si pionirka
Otišla u balinkuše.
vidim ti si za jedinstvenu i suverenu BiH tipa Afganistan? eto za tebe ce da se uda samo jer si musliman.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)