Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je veličina 387 firmi! To je veličina BiH!
da Džeki dragi Bog dadne i na ovom i na onom svijetu, a ovim firmama bi želio poručiti da su mogle uplatiti ove pare i bez Džekinog dresa tako da sa njihove strane ovo shvatam kao pokušaj nekog marketinga jer Džeko je brand!!!
Slažem se. Mogle su donirat i svim medijima to razglasit ili ne kupit dres i ne uključivati se u ovu akciju.
SVAKA ČAST !! Bravo Edine a i bravo ljudi koji su učestvovali u ovome !
Lijepa gesta Dzeko! Svi drugi da slijedimo i da Fazla sto prije ozdravi!
Svaka čast za Edina!
Svaka cast BAJRA,ovim ste pokazali da imate dusu i srce.Pored mnogobrojnih humanitarnih akcija imali ste sluha da pomognete gospodinu Fazli.Nek Vam Bog da puno uspjeha.Od danas ste nam puno puno drazi!
Sta se Džeko potpisuje na Arapskom ? :))
svaka cast dzeki i nasim firmama :)) dres nije kupila ino firma, vec domaca... KUPUJMO DOMACE...
A gdje je izetova zlatna kopacka
a sto ne da iz svog djepa
Ovo Andrea kupila :)
Neka je sa srecom i na hajr. Skupit ce se i ostali dio ako Bog da. Dzeko je stvarno pravi predstavnik i Ambasador BiH. Nije ovo njemu jedina akcija za pomoc oboljelima. Neka njemu dragi Allah dz.s. vrati a to ce tako i biti. Nagrada za ovakva djela su ogromna . Nije nikome drago sto se mora izlagati javnosti za svoju bol i bolest, ali ko razumije bolesne, zna o cemu govorim. pisem, Ima nas i mozemo. Neka sreca prati naseg Zmaja od Bosne na svakome koraku.
Taman toliko Bajra uzme para sedmicno od PDV-a, tako sto ne daje racune! Uvijek im kasa pokvarena!
ma ja treba placat pdv/e da tihic dodik covic sebi uzmu a fazli ni za buhtle nebi dali
Sta ti znas o PDV-u,da svi placaju PDV ko Bajra i ostle domace firme ti bi zivio ko Bill Gates sinek a ovako ti cekaj kad ce ti MMF udijeliti kao ovim drzavnim cimbenicima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek se dešajeeee...
Hvala onima koji su kupili dres i nadam se da ce ovaj novac da pogne Fazli da dobije novo srce i nastavi da zivi.
Bravo!
Halali, što ti to meni govoriš ?!
Ko je Adnan Fazlagic?
Malo Trebalo je vise dat, da je trebalo organizovat nesto za nekakve zvjezdice i te gluposti dalo bi se i po 20 000 :) Dobro je bolje ista nego nista. Dzeko molim te potpisi mi se u lift.