Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka opcina bi trebala da ima taksi za invalide, ovo bi trebqo biti jedan od uslova da se zove opcina
Mozda Fikro ima sta?
humanitarni broj na sva tri operatera, tv mediji..i biće aBda to vozilo za par mjeseci
I ovakvi vapaji za pomoć su posljedica lopova u zdravstvenom sistemu. Mjesečno građani uplate desetine miliona KM za zdravstveno osiguranje, a niti para niti funkcionalnih bolnica, vozila hitne se raspadaju, a vozila za prevoz distrofizičata nema. Ko je ministar zdravstva u tom kantonu?! On treba dati novac, jer građani su već dali
Pravac kod Fikreee. Od prodaje respiratora, ovaj mislim malina, zaradio je nekoliko miliona. Veliki je on musliman, dati ce on koju kintu.
Buzimljani to mogu sa svojom dijasporom skupiti za 7 dana da su slozni ko sto su nekad bili...
Fino bi bilo da skupimo kao narod i pomognemo pa makar to bilo 10KM.. nismo svi u stanju ali ne znas kad zatreba nazalost.