Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Danska za svoju nesebicnu pomoc koju pruzas BiH u zadnji 25god. Preko 50000 izbjeglica si udomila i svakome sansu dala kao svom narodu. Drzavljanstva podjelila i nikad mi nije branila BiH da volim, punim ustima se izjasnis sa ponosom da si bosnian i da imas nesto u srcu sto volis i zakim patis. Mali primjer da navedem je, da za 25god boravka u Danskoj plata mi nije kasnila dana jednog a kamo li mjesec boze sacuvaj. 25god neznas sta znaci nemati za sutra. Dijete mi zavrsilo osnovnu skolu olovke mu nisam kupio a kamo li teku ili knjigu. Doktori, bolnice, specjalisti nema placanja. Ovo nije nikakvo hvaljenje ovo je ono sto bosna i hercegovina treba da ima. Svu BiH administraciju prebaciti u Danski kompjuter, a lopove politicare, stranke, svu administraciju rasterati u pm. i terati pod Danskim zakonom pa da se patite kao i mi. A Danska nema pretencije na BiH sem da joj pomogne kao sto i radi i sto ce raditi. Rijesavajte se parazita. BiH sve moguce rekorde obara nazalost negativne.
@ugib nagib pregib Drzava kad ulaze u skolstvo tj (edukaciju) kao sto Danska radi onda opremi djecu od glave do pete ... Olovke su im najmanji problem ... Djeca dobijaju besplatne kompjutere da bi se skolovali ...
Evo citam komentare i kontam...MOJ NAIVNI I LAKOVJERNI NARODE Sve je ovo maska vjerujte mi,živi bili pa vidjeli ;)
Lakovjerni jesmo posto biramo idiote da nam vode drzavu i padamo na prazna obecanja vec 20 godina ... Ovo bi trebao da bude zadatak nasih "politicara" da kupuju i nabavljaju aparate za dijalizu i ulazu u zdravstvo ali ne oni ce i dalje da kradu iz drzavnog budzeta za njihove sopstvene interese. Budi zahvalan da nam ljudi jos pomazu inace kako smo krenuli na putu smo da postanemo gori od nekih Africkih zemalja i to na Evropskom kontinentu.
Ova ekipa iz pomozi.ba su giganti! Puna podrska!!