Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo danas treća humanitarna akcija, Šta je vama, pa ovdje je narod sirotinja do bola, idite pred preedsjedništvo ili na Poljine i njima cvilit, tamo su pare, oni su se za20 godina obogatili do bola, ne znaju štaa imaju i koliko imaju a sada ovo sirotinje treba da gladuje da bi učestvovali u nekoj humanitarsnoj akciji. Narode znam da nemate i ne napinjite se i ne dajite, sve gospoda, niko neće da se obrati vlastima javno za pomoć nego trraže od najugoženijih!
OVA SLIKA JE PRELIJEPA,SVAKA CAST SREDNJOSKOLCIMA NA NJIHOVOJ HUMANOSTI ALI OVAJ PROBLEM TREBAJU RJESITI VLASTI. NE PLACAMO MI POREZE DA IH VLASTODRSCI TROSE ZA SVOJE ZAJEBANCIJE.
uvijek sam za pomoc! podrzavam akciju i nadam se da ce i ostali građani imati dovoljno sluha ... sretno!
@peanut nećemo, nećemmo više, nedamo, neka idu pred prdsjedništvo, iz te zgrade su ih i doveli dotle da im uopšt i treba pomoć, ili na Poljine kod trulih bogataša, ostaite više sirotinjski narodd na miru.
@Muni ... razumijem tvoj bunt ali sta mogu kad opet ne mogu ostati ravnodusna ...