Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo "KLIX",Bravo!:))
Konacno i od vas nesto normalno! Svaka cast!!
Samo u akobogda generaciji,ima da se "humanitarno" derneči dok neko dušu ispušta.doduše ovo je vrijeme i generacija najbliza srednjem vijeku a tada je to bio običaj.U nekoj drugoj državi sa manje "humanitarnih" bahanalija postoji nešto kao Zdravstveni sustav.Al kad je Bozic postao praznik dolara i eura a može se i opijati u korist zdravlja.
Lijep gest,sve pohvale..
slazem se. pogledajmo i drugu djecu koja pate, boluju... a mi to i ne znamo, jer nemaju pristup medijima. moramo nesto uraditi i za takvu bolesnu djecu.
bravoo :)
Ovo je za svaku pohvalu. Ali ima jos mnogo bolesne djece koji nemaju poznate roditelje i ne mogu tako lako pristupiti medijima. Obratite paznju i na tu djecu. I ona ocekuju pomoc, i podrsku svih nas!
Bravo , samo naprijed, neka se stide oni bogataški snobovi .
sve pohvale
kolko novaca treba ?
@cojk ...što, da nas odma' pohapsiš ? :))
Doči ću i ja, pa čemo se upoznati !!!
ocel' biti commi, p.i.p.o i ostala kompanija na tom partiju?
dolazim tamo. dodjite i vi ostali da se upoznamo.
...klixovci, lijep gest...hvala na ovome...
Moze li bez opijanja, guzenja i slicnih gluposti?! Je6es drustvo koje na humanost moras smuntati partijem. Dadnes bolan, umjesto 10KM, dvadeset i odes kuci miran, bez da pravis budalu od sebe.