Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Asmire ako bogda da se spasi dijete
Hvala Begovicu. To koliko on ima novca je manje bitno ,imaju i drugi pa ih nema nigdje. Svaka pomoć je dobro došla . Da svako nazove 1432 2x to bi za cas bilo skupljeno koliko treba. Danas nema kafe u kafiću i eto 3 KM za Miloša...opet ,sretno momčino!!
A 1432 ne radi za bht ili ?
@Lulic Senad ...Ne znam meni je prošlo 2xjutros ,probam maloprije ne ide???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepa gesta Begovica, svaka cast, ali nesto kontam sto ti je zivot, ovom momku je potrebno 150 000 eura za lijecenje i od toga mu zivot ovisi, a vecina ovih fudbalera sto su se potpisali zaradjuju preko 100 000 FUNTI SEDMICNO. Tuga jbt
Evo pogledajte ovdje plate igraca chelsea http://www.totalsportek.com/football/chelsea-player-salaries/ Fabregas sedmicno £156,000 Cahill sedmicno £85,000 Courtuis sedmicno £120,000 Azpilicueta sedmicno £70,000 Terry sedmicno £150,000 Ivanovic sedmicno £65,000 itd itd :(
Begoviću čestitam ti i ponosim se tobom. Svaka čast! Svakom čovjeku koji može i učestvuje u spašavanju jednog mladog života SVAKA ČAST. U ovom poganom vremenu posebno svaka čast SVAKOM BOŠNJAKU ILI MUSLIMANU (KAKO GOD) POSEBNO SVAKA ČAST AKO DOPRINESE DA SE OVAJ MLADI ŽIVOT SPASI. HEBALA VAS VIŠE MRŽNJA I PRIMITIVIZAM, DOKLEEEEEEEE PRED BOGOM SMO SVI ISTI. Momku žeelim uspješan oporavak.
Gledam nekoć dnevnik na RTRS, spomenuše ovu akciju, al nikoga iz federacije, samo istočno Sarajevo. Fuj kad i u ovome prave razlike.
Bosanska duša velika ko Vranica!!! Bravo majstore!