Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alllah rahmetile
Gdje je država da se pobrine za ovog dječaka, gdje su novci iz fonda za teško oboljelu djecu i građane ove zemlje... Naređujem kao građanin ove zemlje, da se idući mjesec ne podijeli plaća niti jednom državnom funkcioneru, niti jednom zastupniku i da se imaju prikupiti sredstva za ovakve slučajeve, ako već ne postoji fond za plačanje liječenja teško oboljelih građana BiH, odnosno ako ga radi svojih rastrošnih divljanja narodnim parama niste niti sjetili da ga formirate; Rok izvršenja - odmah.
Jedan tren i iznenadno saznanje od koga vam se život okrene naglavačke a da ranije niste znali koliko ste zapravo bili sretni.
to je tacno, nikada covjek i ne zna koliko je sretan i bez problema, stvaramo sebi terete koje su apsolutno nepotrebne...........zalosno je sto drzava ne moze mladim ljudima obezbijediti lijecenje.......i opet ce ovdje samo dobri ljudi koji i sami nemaju dovoljno pomoci.....onaj ko ima nece se ni osvrnuti..........
@mirrorce nedavno je bio clanak na kliksu o covjeku kojem je fond zdravstvenog osiguranja platio transplataciju srca u inostranstvu. Ili laze taj covjek ili je kliks "zaboravio " spomenuti da za fond treba stela.Ima takozvani crni fond za djecu I familiju politicara I vladajuce kaste a sirotinja nek moli boga, igra Bingo i Loto I uzda se u srecu u skupljanju novca.