Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebes drzavu u kojoj treba placati ljecenje !
Nek otvori Paypal...lakse i efikasnije za sviju
Slažem se
vjerovatno je pokušala sa svim i svačim,al ovaj lijek je jedino sad za sad alternativa
Ja bih to riješio na sljedeći način,dakle jednostavno 5 hiljada dobrih ljudi da svaki mjesec ima obavezu uplatiti 1KM,e sad kako nafatati tih 5 hiljada ljudi.Pa sram da nas bude ako dozvolimo da nemozemo spasit ovaj život.Hajmo mi klixsovci izmedju nas svak po marku,a da negledamo na nacionalnost.Tu nam mogu pomoći telekom operateri.
ideja odlicna ja sam vec pocela
Tezak zivot bog te vidio..svaki mjesec odbrojavas dane..i pitas se ima li te narednog mjeseca.. Pa kako je ovaj lijek ovako skup? Od cega ga prave jbt.. Od dijamanata? Kako ce ovako bit skup kad je potreban konstantno??
Ne znam ljudi..ali kako god okrenes.. 5000 svaki mjesec..pa ko je god pravio ovaj lijek..jel se pitao..ko ovo moze platit? Pa jedino milioneri.. A ne moze me niko ubjedit da u njemu nesto ima magicno sto vrijedi 5k.. Ovo mi lici ko na onog u americi sto je nedavno lijek koji kosta 10-20 $ povecao na nekoliko hiljada..a ljudima isto ovako pitanje zivota ili smrti..
@metuzalem bas me zanima kolko kosta kod francuza.. tamo vjerovatno drzava pokriva troskove vecinski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naravno da cu pomoci
@serbin normalno da necu pisanjem nego novcem ako te bas interesuje ja od svoje invalidnine pomognem svakom bar malo jer sam i ja tesko bolesna i znam koliko para treba kad se prehladis bas si me naljutio