Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je moj brat '93 prvi put bio ranjen, Drenin brat Darko je sa Bihackog ratista odmah krenuo i dosao pravo njemu u bolnicu. Toliko o Drenki genocidasu. Drenkova rahmteli mama je muslimanka a otac Miso je bio umirovljeni oficir Armije BiH. Zato yebem vam mater svima ko god ih smatra genocidasom. Svi vi sto bacate takve komentare ste veci genocidasi od svih onih koji su genocid pocinili
Molim redakciju da izbrise postove od ''franc'', koji su jako, jako neprikladni za ovakav clanak. Ovdje se direktno vrijeđa osoba koja je u velikoj potrebi i koja se bori za zivot. Ničije pretpostavke, ma kakve one bile nisu razlog za ovakvo vrijeđanje nečije ličnpsti. Lijepo ste u tekstu naveli da je Drenko borac Armije BiH RVI, tako da mislim da komentari ovog tipa nisu primjereni. Hvala.
nije vazno ko je odakle je covjek je idem uplatiti sto kazu halaliti kolko mogu od srca tako bi i ostali trebali a ako bude covjek ceko drzavu nece nikad docekati njenu pomoc
ko može da pomogne neka pomogne a državi je.bem majku. dok oni sebi isplaćuju plaće od 40 000 maraka mi od svoje bijedne plaće izdvajamo za pomoć ljudima. gorili u džehenemu, dabogda vas majka vas kukom po neretvi tražila. paraziti jedni.
Jeli iz RS-a?
Koji si ti bolesnik.
Nije iz RS-a. Bio je branitelj Dobrinje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)