Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u kakvoj sugavoj drzavi mi zivimo nismo ni svjesni, jucer me policajac pegla i rovi a vidi da vozim odjecu, hranu i vodu da doniram. Zaboli njega za to, njemu bitno da on pregleda sta je u vrecama, da mu sve izbacim iz gepeka i pokazem imam li sijalice i prvu pomoc, ne bi li sta nasao i napisao kakav jeb.eni nalog, da bi na kraju uzeo 20KM da ne pegla vise i pustio.. Jos sto pisu mediji koliko je na carini stvari namijenjenih u humanitarne svrhe oduzeto, to je sve vise cirkus od drzave Nama treba nesto da padne s neba, i da nas sve "ocisti", mozda se s vremenom naseli i "izrodi" kakav bolji narod nego sto smo mi, pun mi vise klinac svega, i policije, i drzave, i vlasti. Sve ovo navedeno treba "rusiti" i mijenjati..
Svaka cast FK Sarajevo, ali ne mogu da ne pohvali mog miljenika Zelju i naravno navijace...super ste
Holandija je sva pod vodom pa opet nikakvih problema!? Najbolja humanirtarna pomoć bi bila kada bi SIPA ispitala ko je davao dozvole za izgradnju nelegalnih objekata i na taj način pokrenuo klizišta? Ko je bacao materijal u rijeke i tako dalje. Također, treba oduzeti svu imovinu kriminalcima sa Poljina i gore smjestiti ljude jer to je napravljeno novcem koji su oteli od nas građana i naroda. Koliko su uzeli love u svoje privatne džepove za ovo 20 godina mogli su napraviti Suecki kanal kroz čitavu BiH.