Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Političari, pjevači, svi dobro uhljebljeni u ovoj siromašnoj zemlji ugledajte se na prave ljudske veličine pa učinite nešto!
* Argentinijanac NE na cemu BALIJE za KLIXA... drago cu da vam pomognem ispravno da napisete naslov
Vrhunski sportista, covjek prije svega, mada po mom misljenju kralj, sah, idol i svi ostali epiteti. LIONEL MESSI
bravo
Kada se dresovi prodaju, naplata izvrši, nabave aparati za Dom zdravlja Travnik onda neka Izetbegović Bakire i Sebija lijepo fino to prodaju Trucima ili Arapima. Oni prodaju ono što je prije nekoliko decenija radnička klasa krvavo zarašivala i gradila.
Bravo za Šunjica.
Bravo Kvesiću, Hodžiću i Zukanoviću!
Pedijatrijska klinika Travnik bez neophodnih medicinskih aparata. Priskaću u pomoć katolici za Božić ! BAkire možel se čestitat na vakvom nastavku reaizacije ISLAMSKE DEKLARACIJE ??
@kuga Bakire primi i moje čestitke na ovakvom nastaavu realizacije ISLAMSKE DEKLARACIJE? Zemlju si doveo do propasti, bijede, jada, gladi, po bijelom svijetu ti se skupljaju ,,mrvice,, za liječenje dječice, još malo pa će po svijetu početi skupljati za izgladnjele penzionere jersi im ti dao penziju 320 KM a ,,tvojima,, si namjesto penzije od 2.200 KM: Bakire ode li to bivša Vojna bolnica u nepovrat, to smo gradili mi, radnička klasa prije rata, ti Bakire to prodaješ kao da je tvoje-
@Muni SebiJA njen direktor zna gdje ode Vojna bolnica bez koje nam vojska ostade. Al to nije u nepovrat, nego u najnoviji prazan neboder na njenom mjestu a kome se standardno ne zna vlasnik ¨!
svaka cast za Kovacevica, Velkoskog i Bekica