Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nuhanović, ako je rodica jednoga "velikoga" patriota Nuhanovića iz Malmö/Švedska koji je 92-96 bio "glavni baja" KUDa Sarajevo i pravio humanitarne koncerte pa mu posle kuča provaljivana jer je tu krio kesh i niz drugih prikupljanja koji nikada Bosne nisu vidjeli. To su neki Nuhanovići iz Bratunca i nedaj te im ni kinte majku im lopovsku.
Omër McKeskin 16.05.2014. u 23:20 Odgovori 40Evo ja maloprije povratio u vrećicu i poslaću srpskoj djeci u nakaradnoj izdrkotini RS nek ujutro pojedu jadniče za doručak................. E omere jesi govedo ostavi djecu na miru il si bolestan il neznam staje sa tobom, sramotis nam naciju bolesnice,kad procitam tvoj komentar koda ga piso genocidas i krvolok milan lukic,akad pomenes djecu voliobi bit kraj tebe nego na lotu dobit.
tko je dotična? Je li se detaljno predstavila ? Imam skepsu prema akcijašima u cashu ! Možda je sve OK , ali baš zato !
Evo ja maloprije povratio u vrećicu i poslaću srpskoj djeci u nakaradnoj izdrkotini RS nek ujutro pojedu jadniče za doručak.................
A srbi su mogli '92 gađat porodilište i tako stvarat svoju genocidnu i zločinačku "republiku"
NEKA VLADA FBIH OTVORI JEDINSTVENI RACUN NA KOJI CE SE NOVCI UPLACIVATI! NARODE PAZITE, IMA SARLATANA I KRIMINALACA I U OVE VRIJEME, NEMOJTE UPLACIVATI SARLATINAMA, NEGO TREBA VRSITI PRITISAK NA VLADU DA OTVORE POSEBAN RACUN SA KOJEG CE MOCI UZIMATI NOVCE I TROSITI IH ZA UGROZENE!!!
NE VJERUJTE NIKAKVIM UDRUZENJIMA KAD SE RADI O LOVI, OK, ZA OBUCU, HRANU I TO, ALI KES, KES NECE VIDJETI ONE KOJIMA JE POTREBAN.
Svaka cast!
kako te nije stid to reci ? pa gledas li ti da narod zadnji dinar izdvaja za pomoc svima? a ovi sto gledaju ove gluposti njima na cast opet ne moras sviju nas u isti kos stavljat...
Mala kap u ovim okolnostima ali kao i mala suza od tuge ili radosti je ipak suza.