vijesti
1

HKD Napredak organizirao tradicionalni ručak za predstavnike medija

FENA
Hrvatsko kulturno društvo "Napredak" organiziralo je danas u svom domu na Trebeviću tradicionalni ručak za predstavnike medijskih kuća u BiH u znak zahvale za kontinuirano praćenje rada Društva, ali i u cilju ugodnog druženja.
Foto: FENA
Foto: FENA

Goste je pozdravio predsjednik HKD "Napredak" Franjo Topić, zahvalivši svima za korektno praćenje rada Društva, te je ukratko predstavio mnoge uspjehe koje je "Napredak" u protekle dvije godine ostvario, kao i planove za ovu godinu.

Kao jedan od najvažnijih projekata akcentirao je izgradnju Napretkovog doma na Trebeviću, kojim je oživljeno prijeratno centralno izletište Sarajlija, poznato po visokoj kvaliteti zraka i vode.

"Ovo mjesto na kojem je dom izgrađen u ratu je bilo mjesto razdvajanja, a danas treba biti linija spajanja. Ovaj objekt pokazuje da možemo živjeti jedni s drugima", kazao je on.

Foto: FENA
Foto: FENA

Topić je također naglasio da je "Napredak" u protekle dvije godine organizirao niz kulturnih događaja, obogativši time društvenu scenu u BiH, među kojima su brojne izložbe, koncerti, te promocije knjiga.

Druženje novinarskih ekipa i predstavnika "Napretka" nastavljeno je u 'opuštenoj' atmosferi.