Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sud koji su osnovali jezuiti i sluzi njihovim interesima.
Sud koji su osnovali jezuiti i sluzi njihovim interesima.
Početak kraja..............više bih volio da se radi o kraju početka.
Perišiću se ništa ne može jer je bio CIA-in agent i .
nema pravde..... nazalost.
Međunarodni sud kao i njegove presude su obična smijurija i pljuvanje pravdi u lice.
Dobro vam jutro svima :) . Evo vam jedan pjesma, da vas malo raspoloži :) . Subotnje jutro. Hodam polako cestom gradskom, a grad mi je nekako kišan i pust, zlatno lišće je na sokaku svakom a na nebu caruje već prizor čest. Sa grana čujem pjesmu ptica, dok lišće zlatno pada niz stabla. Niz ulicu trče nekakva dječica, u pravi trk su se Boga mi dala. A nebo nemirno i sa oblacima, kao da kuje nekakav plan. Samo se nadam da neće nama, pokvariti ovaj subotnji dan. :) .
...dobar :)...sugestija, zamjeni ono "nekakva" sa "nestašna" ili nešto slično...ta riječ malo pogrubo zazvuči...halali, moje mišljenje :)
Nemam ti šta halaliti prijatelju, volim kada mi ljudi daju prijedloge koji će mi poboljšati pjesme :) .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ako budemo znali da pritisnemo (sto do sad nije bio slucaj sa softy softicem) ta presuda, po americki, mogla bi da se iskoristi protiv perisica smrada a meronu, smradu sa plastom da proba ponijeti sve beneficije i lovu u zlatni kovceg na onaj svijet ne bil mu negdje zatrebalo
...gospođa još nije razumjela da se presude donose u ameriki...naivno, naivno...