Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvedite sto prije vize da nas ne plasite vise ovim vijestima koda smo toliko opasni za Evropu. Ako neko i trazi azil,uradite proceduru isporucite osobu u maricnu zemlju i sta je problem? Rade li vase Sluzbe za odnos sa strancima pa to im je posao...
Opet cemo nayebati radi sacice majmuna koji su se kontali uvalitli na azil. Zasto se takvima samo ne stavi zabrana putovanja u EU i kraj? Ovako ce i normalni ispastati radi ciganije, seljaka i glupana. Uzas.
put putuje moj jaran putujem i ja,jes q.u.r.a.c -.-
*ISPRAVKA kako ti je Stefan Fule rekao, uvode se licencirani UVOZNICI za BiH tako da ces morati moliti nekoga da ti uveze bilo sta u BiH.
Mozete vi uvesti ne trostruke nego 100struke poreze i vece, zasto se ogranicavati? Ali, vi ste izgubili Luku Ploce, tako da sta god da uradite sve sto prodje do 12% biti ce minimum 30% skuplje i vise, a kako ti je Stefan Fule rekao, uvoze se licencirani UVZNICI za BiH tako da ces morati moliti nekoga da ti uvede bilo sta u BiH. Ili ces morati ljubiti Mileta u goozicu da ti bilo sta prodje preko strane za koju vam jos ne trebaju vize. Kljucna rijec je "JOS". Znas vec kako to ide, prva, druga, RS!
EU = Evil Union
Bosna je od 1 Januara ukinula poreze na robu iz EU. Oni nama prodaju svoje skupe proizvode a ne placaju nam poreze. A za uzvrat oni ce nama postaviti vize! Sada mi njima trebamo ponovo postaviti poreze ali TROSTRUKE.
Jedva cekam da nam uvedu vize kjafiri pa da rahat idemo nasoj braci u Pakistan, Afganistan, Sudan, Iran, Albaniju, Kosovo... Selam svim muslimanima Musliman je mio ma koje boje koze bio
Glasao sam za g-dina Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce ...g-din Tihić tehnički nokautira u prvoj rundi famoznu šestorku - koja usput budi rečeno radi na raspadu BiH... smireno, argumentovano i narodu jasnim jezikom bez problema demantuje i demaskira sve laži o SDA, raskrinkava trenutne politike raspada šestorke i još mnogo toga... youtu.be/QnNZgkV7yKM ...demanti povezanosti g-dina Tihića sa Fikretom Abdićem... youtu.be/dBDehA8TcZo?t=1h31m 30s - padaju neistine o g-dinu Tihiću kao kula od karata...
„Prijem Hrvatske u EU je doduše planiran tek za sredinu naredne godine. No već sada se može konstatirati da se Uniji sa njenom 28. članicom nameće novo problematično dijete u ekonomskom smislu. Nada u to da bi se nakon završetka dugogodišnje HDZ-ove vladavine da moglo početi sa dugo odgađanim strukturnim reformama ostala je neosnovana. Bez obzira na određeni napredak u konsolidaciji državnih financija premalo konsekventno se bavilo strukturalnom rigidnošću. Tako je agencija Standard and Poors prošle sedmice izgubila strpljenje i proglasila kreditnu sposobnost zemlje bezvrijednom,“ piše Neue Zuercher Zeitung.
Ionako vas je pola jadno u eu prvo tvoja slovenija koja ima 50 mlrd eura vanjskog duga. vi cete slovenci uvijek biti isprdci u eu kao i hrvatska a kasnije nazalost i mi iako smo mi isada isprdci nego kasnije cemo bot u istom klubu par bogatih i futavci sa strane
Dobra vijest, hehe
U veljači 2002.g. iz satelita, na dnu Indijskog oceana kod Bombaja nađen je do sada najstariji grad Khavabat čija je starost, u lipnju iste godine, radiodatirana s C14 na čak 9500 godina tj. tisućljeće prije najranijeg Jerihona. Nastao je još u ledeno doba kada su obale bile puno niže nego danas. Vodeći autoritet indijske prapovijesti dr. S. Kalynaraman u znakovitom tekstu „Croats and Saraswats“ (www.hindunet.org) zaključuje da su ga podigli ranoarijiski saraswaty - tj. neolitički Predhrvati od kojih potječe i etničko ime današnjih Hrvata: indijski Saraswaty - Haraxvati - Haraquati, iranski Harauwaty, azovski Horoathi, arijsko-huritski Huravat, asirski Arvat, akadsko-babilonski H(a)vat, aramejski Hruhati, hebrejski Horvot, iz I st. po Kr. (putopisac Izidor Haraški) Horohvat, latinski preoblik Arivates, Stari zavjet Hiviti/Hoviti itd.
Bježimo ljudi od SDA terora i pljačke,vratićemo se da otmemo državu od SDA parazita oružanim putem
I danas u turkmenskih naroda je ruševina arwad. U indoiranskih naroda je ruševina hirwat. U libanonskih Maronita je ruševina horbat. Na hebrejskom u Izraelu je ruševina horvot. Na starom feničkom je ruševina horvat.
Evo malo edukacije o Hrvatima: Srednjoazijski stepski nomadi oko Arala iz iranskih i turkijskih etnogrupa imaju sličnu zajedničku legendu iz rane povijesti srednje Azije koju navodi ruski etnogenetičar L.N. Gumilev (1967, 1989). Njezin je ukratko sadržaj: \"... U pradavnim eonima vremena, odmah nakon stvaranja svijeta i još prije početka povijesti, niz sniježne su planine na krilatim nebeskim konjima sletjeli Blijedoglavci (svjetlokosi). Oni su tu stvorili veliko i bogato staro carstvo Arwatistân ili Hirvatistân. Kada je trebala započeti povijest i svijetu se objavio Veliki bog - Allâh, ovi su Blijedoglavci ponovo zajahali svoje leteće konje i odjezdili u nepoznate daljine. Nakon njih ostadoše samo konji i njihove ruševine prastarih gradina koje se zato i dandanas po njima zovu - arwât ili hirvât ...\".
koja blamaza , a rumuni i bugari kao nisu predstavljali problem,alo tu su neki drugi arsini,i da cijela Bosna dodje u evropsku uniju, realno to ne bi bio problem....