Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala vam dobri ljudi sto me nasmijaste ;D, vi zivite u oblacima nikada mi u EU necemo uci, pa sama cinjenica da nam EUFOR odrzava sigurnost i da vi svi znate kako je Sanader zavrsio reformom sudova , a nek se javi ko nema oraha od vas.
Ma jebes EU to je drugi Rajh a Samo sto nema Adolfa Hice
Bakire,u sred Sarajeva, u Markalama ti ni za jednim boksom u cijelim markalama NE IZDAJU RAČUNE. Inspekcija ima sjedište 20 metara, samo 20 metara od Markala ali korumpirani i gotovani koji džaba dobijaju namirnice iz markala jednostavno neće da reaguju. BLAGO TRGOVCIMA U MARKAMA-NEMA DRŽAVI PDV-a hahahahahah I MIRNA BOSNA, OVO SVE OVDJE JE SRANJE, IZVINJAVAM SE NEKIM LJUDIMA U GRADU, NEKIM KAŽEM.
Zvizdiću, ne prolazi vam više ta ,,žvaka,, zna i ova puka sirotinja u Federaciji (a koju su napravili slični tebi) da je tvoja izjava permanetno bacanje prašine u oči. To se neće dogoditi iz jednog i prostog razloga što uslovi za podnošenje kandidature koje postavlja EU ova Federalna i vlast RS neće da ispuni jer ti uslovi bi da se ispune bili isključivo na štetu njih.
a viđaj Bakira , plisanj mu iz ušiju viri !
A nikakve uslove ne ispunjavaju?
kakva aplikacija kakvi kurcevi 70 % zemlje siromasno privrede i nema
zvizic..bez "d" ili sa "d"?
Realan ulazak u eu je za nekih 15-19 godina,ako do tada i bude postojala eu,srbija je otvorila poglavlja ali tesko da ce ikada uci u taj savez a razlog za to znamo...
@vatikan2 zezas me da ne znas :)
@wakemeup ......sta mislis Harnaga ....dali ce ova postava biti sto je sad na celu drzave...!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KREDIBILNU APLIKACIJU. Pa svako se normalan u EU šprda sa ovim Bakirovim kretenima Zvizdićem i Novalićem, moralnom i svakom drugom vertikalom Čovićem, te krasoticom Željkom. NEgo, prahnulo im da tušnu aplikaciju pred lokalne izbore pa da tako klepe još jedne lokalne opštinske izbore. Eno Švedska i Danska udarile ograde, Njemice Arapi javno fataju za guzice, otiće ova Merkel vrlo brzo u sto p.. materina a sa njom i ova utopija da ne kaže UBLEHA od EU. A onda će se ozbiljno pristupiti prijemu BiH.
BiH kao po obicaju sve polovicno uradi,podnjet ce zahtjev i bit ce mo odbijeni zbog ne/prilagodbe Sporazuma ... al hajd samo da se sta mrlja jer mi ipak dudamo EU bocicu mlijeka.Bez obzira na sve propuste EU nama je ipak najbolje rjesenje biti dio iste. Istoriska iskustva su nam pokazala da nismo dobro prosli ni sa jednim okupatorom a ova je nekako najmanje bolna s obzirom da mi ne znamo niti zelimo da zivimo samostalno.
Ugurati Bosnu i Hercegovinu u EU, znači jedno: dobiti novu Rumuniju ili Bugarsku unutar EU. Boga mi, čisto sumnjam da je EU toliko hapice pojela, pa skrenula s pameti. A, druga je stvar da sam euroskeptik, i to ranga Marine le Pen i Orbana, te ne gledam blagonaklono na trku u EU.
aaahihihihihihihihiii....buuuuhahahahahahahahahaaa......
Ko je Zvizić?