Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj sitni svijete, to je samo zato sto je Dragan Covic predao aplikaciju, da je recimo Bakir to uradio K bi slavili (ne podrzavam Bakira). Samo jacajmo podjele i budimo svi u svom taboru i bodrimo samo svoje ovce, a druge ovce mogu slobodno kod Gojka da zavrse.
Bolje da su pokupili smeće udruženo!
Kakva ba aplikacija i vatromet. Aplikacija je samo paravan da se prikriju druge stvari koje se trenutno desavaju.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahaha SPONTANO NIJE NITI JE MOGUĆE JER ..............PAVALJDA JE JASNO ALI JE PO NAREĐENJU, TO ZNAMO.
jeftino, čović almighty
drugi put slave
Neka Predsjedništvo raspiše tender za pristojnog okupatora, pa ko ponudi najbolje uslove da ga izaberemo. Samo u periodima okupacije od bilo koga BiH je napredovala.
hahaha
Uvijek moze nize
Pa sad ispade da nema njih nebi se ni predala aplikacija, kao oni se jedini raduju
Slavi ili provocira ? :)
Slavi ili provocira ? :)
HAHAHHAA NO COMMENT
BIH katolici u Mostaru iliti Hrvati imaju hrvatski pasos tj putovnicu sto indirektno govori da su oni prakticno vec u E.U. Bez problema nadju zaposlenje u Evropskoj kao igradjani Hrvatske. i onda kazu oni ugrozeni..
@therat kako si ljubomoran hahaah :)
Адолфе окупирај нас, рвати и балије те воле!