Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada jedna drzava nije u stanju da se brine o sebi i da rijesava svoje probleme, obicno se probudi neka lazna nada kako treba i kako ce neko sa strane srediti te probleme. EU je za nas neka posljednja nada za bolju buducnost, medjutim to je lazna nada. EU nece rijesiti problem korupcije i kriminala u zemlji kao sto nije ni drugima. EU nece otvoriti nova radna mijesta, jer i Evropa ima problema sa nezaposlenoscu, oko 25 miliona EU drzavljana je bez posla. U najboljem slucaju bit cemo jeftina radna snaga za izrabljivanje. Samo jake i organizovane drzave koje su i velike mogu nesto dobiti u EU.
...NIKADA NEĆEMO U PLAĆENIČKU EU I DEMOKRATIJU KOJA NAS UČI DA SMO GRIJEŠILI U SOCIJALIZMU...SOCIJALIZAM SE VRAĆA ,A PLAĆENICIMA I IZDAJNICIMA PORUČUJEMO : BOLJE VAM JE DA SE SAMI ODREKNETE ŽIVOTA ,PRIJE NEGO VAS SIROTINJA POČNE RASTAVLJATI U DIJELOVE GOLIM RUKAMA...
..NAŠI SU SE TADA U SOCIJALIZMU ZA TVOJU INFORMACIJU TAKMIČILI U JEDNAKOSTI I SOCIJALNOJ DRŽAVI,NEŠTO ŠTO SE ZOVE DRŽAVA ZA SVE LJUDE ALI NE I STRANCE A POSEBNO ŠPIJUNE ,A ŠTO SE POSEBNO POKAZALO 80-TIH KADA SU GAMAD IŠLI U ZATVORE A 90-TIH IZLAZILI IZ ZATVORA I VODE NAM DRŽAVU...TADA SU SVI IMALI I BILI SMO PRIJETNJA SVOJIM SOCIJALIZMOM SVIM "DEMOKRATIJAMA" SVIJETA KOJE SU UDRUŽENE A PRIKRIVENO PODRŽAVALE I PLAĆALE RASPAD JUGE...JUGA SE NIJE TREBALA RASPASTI NEGO ČITAVA UJEDINITI SA EU KOJA I NASTAJE OKO TOG PERIODA...NO MEĐUTIM KADA VIDIMO PRAVU EU I NIJE ZA ĆUDITI SE KAKO NAM ONA I NE ODGOVARA I DA JE TO ZAJHEB STOLJEĆA...SADA KADA IMAMO NAFTU ,PLIN I SVE RESURSE JA TREBAM PLAĆATI DUG GRČKE I OSTALIH ODJHEBINA KOJE SU SVE SPISKALE I SADA TRAŽE IZLAZAK AKO IM SE NE PLATI...MOJE PARE DA IDU VANI ...HOĆE ALI U QURCU...TOLIKO O DEMOKRATIJI I EU...
čuj peticije ponekad ne urode plodom. Ja ne znam da ikad urode al eto :)
Iskreno, ja u ovoj Evropi ne vidim nikakvog napretka za nas.Samo nekoliko država ima koristi, a ostali rade za njih!!!
Bez obzira na "plemeniti cilj" niti jedna nevladina organizacija nema pravo uci u skole kantona bez odobrenja Ministarstva i vijeća roditelja. Odnosno, djeca ne mogu ucestvovati u politickim kampanjama bez obzira ko ih provodi - SDA, SDP, SBB ili nevladine organizacije.