Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa svakim je bolje nego sa GENOCIDNIM narodom. Odjebaus!!!
hahaha, ma ja eto BiH samo što nije ušla u NATO pa oni ša.tro ispituju javno mjenje. Radije nek ispunjavaju uvjete za članstvo umjesto što se prese.ravaju
Pa u genocidnoj tvorevini Republika Sumska Divljaka 90% populacije su RATNI ZLOCINCI.....srbi..........ako udje BiH-a u NATO tad srbi vise enece moci kl.ati, u.bijati i s.ilovati nesrpsku populaciju....
23.7%
@OBILIĆ slazem se ja sa tobom, al ja bih vise vlio da mi ga zaprdi jedan brkati turcin
S obzirom na to da federacija ima duplo vise stanovnika od sumske, stvar je jasna - idemo u NATO.
ja bi ...ovaj...nije da sam bezobrazan, ali bi volio da mi ga jedan nato pripadnik havrekne, al od pozada
NATO se piše velikim slovima.
Direktorica Tima za ULAZAK BiH-e u NATO je GENOCIDASICA ANA TRISIC-BABIC KOJA INTENZIVNO BLOKIRA ULAZAK BIH-e u NATO...!!! Trisic-Babicka je PRAVI CETTNIK U SUKNJI ALI KALASNJIKOV U SVOJIM KRVAVIM GACCAMA SERBA...!!!
PA GENOCIDASIMA SERBIMA NIJE U KORIST UCI U NATO...!!! TAD VISE NEBI MOGLI UDARATI, PLJCKATI I PRAVITI GENOCIDE PROTIV BOSNJAKA I HRVATA...!!!
BOSNJE UVEK TU IZA REPU BEGU,AUSTOUGARU,HITLERU...STO SAD NE BI PROBALE DA SE UHLEBE IZA GYZE AMERA...
bolje s njima nego protiv njih ;)
J.e.b.o vam nato sve po spisku!!!Ko još normalan želi da bude u vojnom savezu ubica,a sve pod plaštom demokratije?