Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav narod, takvi i oni. Nisu s neba pali.
Ja mislim, da su neki evropski političari retardirani, samo jedno te isto ponavljaju. Isti su kao i ovi naši.
nije majka, vec babo/tata/cale
Tonino Picula: Majka svih razloga stagnacije u BiH je Deyton i njegova ludjacka kosulja koju koriste barbari iz manjeg entiteta poznatiji kao genocidasi.
.... a majka svih beha politicara je eu kurva.
ma šta mi reče :)
Ja mislim da su rudari razlog stagnacije, kakvi političari...tuga.
Jao kakva licemjernost! Vec 10 godina ponavljaju da su "politicari krivi" a ne oni koji su im (p)ostavili zakone takvim kakvi jesu i nikad nisu ucinili nista da promjene, niti zakone, niti politicare koji ih ne postuju... A imaju ili su imali za to sva potrebna ovlastenja. Ali bolje je budget trosit na dnevnice, bankete, itd. Nego na sprovodjenje odluka i sankcija i uvodjenje zakona. Pa onda baci sve na jedni narod, ko fol "eto vam kad birate nacionaliste!" A paradoksalno je da je cijeli narod, tj. svi nezadovoljni, ali se ipak skrivaju, svaki u svoj tor, jer se boje da im s takvim blokirajucim zakonima moze biti jos gore ... absolutno ludilo!
I naravno vaš VISKI predstavnik koji samo gleda gdje ima dzabera da se sijeli.
nemoj s.r.a.t.i?
a babo neobrazovana stoka od naroda
Šta hoće ovaj Picajzla?
Što je ovaj Pic(n)ula neki pametan čovo. :)
Kolumbo
gospon političar ne rise...tko je birao te političare....hvala