Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To govorite već 10 godina svaki dan
Pa zar nisu svi Bosnjaci u Potocarima.Sta ce im Evropa kad je u Potocima superiska-muzika i janjci na raznju,a ima i pastrmki potocarki.
To ces isto govorit i za 10 godina
VI STE EU-a od prvog dana i prije toga PODRZAVALI SVI CJELOKUPNO FASISTICKU SRBIJU BARBARA ZA AGRESIJU I GENOCID BOSNJAKA , JEDINOG AUTOHTONOG NARODA NA ZEMLJI BOSNI ! Sad SVE DOLAZITE VASIM KRVAVIM MRKVAMA NUDITI MAMAC ZA REFORME , tj, PODJELU VOJNE I DRZAVNE IMOVINE NA ENTITETE i TO PREKO AMBICIOZNOG SOCIJALDEMOKRATE ZLATKA LAGUMDZIJE, KOJI JE POSTAVIO SVE SRPSKE PIJUNE NA KLJUCNE I NAJVAZNIJE POZICIJE I MINISTARSTVA i INSTITUCIJA RBIH-e ! Je*ala vas EU-a i VASA DEMON-KRACIJA BARBARA , ISTI STE KO SRBI, JEDINI KOJI SU POCINLI HOLOKAUST I GENOCIDE U EVROPI STE VI, EU-a i SRBIJA TERORIZMA I BARBARA ! U svakom slucaju EU-a PROPADA a vas interesuju PRIRODNI RESURSI NAJBOGATIJE DRZAVE U EVROPI - RBIH-e ! PISEM SAMO DA ZNATE DA NISMO OVCE I DA ZNAMO O CEMU SE RADI ! DA BOG DA VAM SRBI I SRBIJA SILOVALI I POU*BIJALI VASU DJECU I CIJELE FAMILIJE \"HRISCANSKA EVROPO\", DRUGO NISTA I NE ZASLUZUJETE ! USTAV RBIH-e 1992 JE DEMOKRACIJA , daytnosko GO*VNO je FASIZAM !!!
mi smo to vrijeme davno izgubili pa samo tapkamo u mijestu ,,
ja klikam ko nenormalan dok imam 10 boba, kad nestane, restartujem kompjuter i nanovo..... :(
Simptomatično je kako servi dolaze na Klix da unose razdor među Bošnjake (one u BiH, i van nje), a onda i među Bošnjake, Albance i druge prijateljske narode. Njima nejedinstvo svakako odgovara u njihovim umoboInim planovima etničkog čišćenja i genocida, a komentarisanje na Klixu je samo mali djelić toga. Halo turska kopiIad, SIKTER!
AAAAAA eto vam Radoncic sandzaklijaaa,pa kad sandzaklije zavladaju uhh hoce biti lijepo Saralijama,sto hitno protijerati ih iz Sarajeva i drugih normalnih sredina,fuj su...
Dear Peter Sorensen, There is no way in the European Union until EU officials order to be arrested all ultra criminals like Branković, Hećo and all other their associates in ultra criminal activities. These criminals have stolen from Bosnia’s people billions.
Slažem se da Sandžose serve treba protjerati iz BiH, ali Bošnjake ne dirati. Draži mi je sandžački Bošnjak pet puta od bosanskog serva.
Zalosno je za sta ti platu primas....
Neka to kaže ambasadoru MajMoonu, njegovom majmoončetu Inzku i islamofašisti Zlajogluu. Oni su izbacili iz vlasti čitav jedan narod, a u vladu stavili sljedbenike Ante pavelića (Hrvatska stranka poturica - HSP) te pljačkaše i atentatore Ba.Lijanoviće, nije javnost ni birači ni građani ni ovaj ni onaj. Oni su rekli da je 17 podijeljeno sa 3 = 5, što i djeca u drugom osnovne znaju da nije. Oni su poništili odluku SIP-a, oni su napravili kaos.
od oka brat bratu vala još barem 20 godina možemo tapkat u mjestu
DA BI BRZE KRENULI NAPRIJED PREDLAZEM SEJDU KOMSICA ZA PREDSJEDNIKA OPCINE SREBRENICA, A DURAKOVICA ZA CLANA PREDSJEDNISTVA BiH.
HEHEH, a kada smo ga imali ? BiH po mojoj procjeni nikada nece uci u EU jer zato nema ni financiske niti ljuske mogucnosti sa ovakim strankama.. Jedino da se desi cudo pa da nam poklone clanstvo radi necega sto njima treba tj. da politicari jednostavno prodaju ostatak sto nisu prodali..
od ovih sandzosa ne mozes normalno zivjeti, treba ih istjerati iz grada samo belaje prave