Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosad su pojeli 20 janjadi i popilo se podosta.. Malo li je?
Imali i radnih dozvola za EU u agendi da se palimo, kakve reforme kad nas vode kriminalci fuj...
Čovke, a gdje se kladioice uklapaju u toj agendi?
pogled nekog ko ne razumije engleski..neprocjenjivo
Prioritet broj 1 je u svakom slucaju reforma jelovnika u Parlamentu. Dok se tu gospoda ne usaglase, nema pomaka na putu ka Evropi!
dok čvarci ne dođu , nemamo šta da pričamo
Zna li se je li stigla delegacija iz Hrvatske da posjeti kartonaplatioca iz Kravice da vide je li jednakopravan.
Šta se tačno reformisalo a da je donijelo vidne efekte? Samo nemojte spominjati novi Zakon o radu, smiješno je. Pričati kako će izlistavanje parafiskalnih nameta suzbiti korupciju je u najmanju ruku imbecilno. Dajte odgovor samo na tri pitanja, za period od usvajanja Agende: 1. je li bh.privreda ičim rasterećena, ili je dodatno opterećena? 2. jesu li se strane investicije u BiH dodatno povećale ili smanjile? 3. je li broj migracija iz BiH smanjena ili povećana? Unaprijed hvala!
Aaaaaa, koliko duga priča?! Po ovoj priči kod nas počeo da teče med i mlijeko! Građani BiH ne vide nikakve pomake. Ne znam za ove uhljebe (njima je uvijek dobro), ali obićni, nezaposleni građani, radnici u realnom sektoru, ne vide pomake na bolje. Penzioneri isto tako. Bolesni, oni zasebna priča. Esencijalna lista lijekova je smanjena za 153 lijeka. Znači, poskupljen je život. O uslovima u bolnicama ne treba ni govoriti, zna se. Tako da, SVE JE LAŽ!
Jeli to MOST ili Plenković odustao od NADOGRADBE DEJTONA ? Ili su se svi ODLUČILI NA UGRADBU, to jest na popularni IMT ! Čuj inicijative. IMali IĐE inicijative da ekonomski motivi budu temelji UKIDANJA DEJTONA kao ratne medicine ! Imamo fino RBIH koja je bez upliva susjednih država i NJIHOVE UGRADBE, BILA NAJVEĆI IZVOZNIK U JUGOSLAVIJI ! Današnja djeca ako to negdje imaju pročitati sigurno svrstavaju u domen NAUČNE FANTASTIKE !
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=30001 A Hrvatska ugradila BiH odnosno Hrvate i u svoj Ustav !
@flaq Pri tome nije ugradila Srbe kojih je u Hrvatskoj prije rata bilo više nego Hrvata u BiH. Dakle, ko se gdje ugradio, vrijeme je da prvo pogleda malo sebe !
sva ova 'reformska agenda' samo je spisak onoga sto su vlasti u ovih 20 godina trebale uraditi a nisu, jer se nisu mogli usaglasiti, i jer nisu bile sposobne nista isplanirati nama uvijek treba tutor, okupator ili neko slican da nas usaglasi ...
Svaki dan raste moje uvjerenje da od reformi nema ništa. U ovoj kombinaciji samo možemo ići u dalju propast. Evo, Borjana Krišto sinoć hladno izjavi, na rtrs, da država BiH ne postoji?! Dakle, ona ista država koja joj daje platu i ogromne beneficije, za nju ne postoji. Ljudi moji, ako ovi stranci šta ne "poguraju", nema nam napretka.
Ove godine vraćeno 770 miliončića kredita ! Ko god nije kaže, kleveće i laže ! TAko smo se kvalifikovali za NOVO POVLAĆENJE ( tako vole da javno kažu a to se ne cenzuriše) MILIJARDICE ( a tražene su dvije) i nastavljamo kupovati Ivaniću BMW8 sa svom pratećom opremom za 200 000. Srbi nisu protestvovali radi prensošenja para i kreditne nadležnsoti. A 2020 kad mijardica dođe sa jaranicom kamatom na naplatu, posegnuće se za BH TELECOMOM i dionicama ELektroprovrede.
ODe ako bogda sve strancima, nama ostadoše samo pohvale. Što od stranaca, što od MMFa, samohvale od stranaka na vlasti kako nam ekonomija funkcioniše, a i BOG ĆE BITI ZADOVOLJAN NAMA TAKVIMA ! Šuti samo da se ne puca ! DOšli tako katolički misionari u afriku samo sa biblijom. ZAdoljni svi pa dođe još misionara a onda i drugih. NE prođe malo a domoroci će: Kad je prvi došao mi smo imali sve a oni samo bibliju , sad oni imaju sve naše a mi samo bibliju !
Šta je urađeno? Povećane akcize na sve živo osim goriva, a o rasterećenju rada i smanjenju plaćanja doprinosa ni govora.
nema tu nikakve agende nego prodaj sve drzavno, povecaj akcize, zaduzi se kod mmf-a..
nasi politicari su kleptomani i bagra ko bagra al vi "europljani" sto ste toliki levati i sta vam rade i kako vam pamet razvlace da mi bude nekada i lakse u ovom se blatu valjat kad vidim vasu nesposobnost. jedan jedini koji je uspio ovoj bagri u kraj stati je Paddy Ashdown i niko vise a kako vidimo ni nece. Pa Americka ambasada vise ni izbore poslij 10 godina u Mostaru da sprovede a nekada je Oluju zaustavljala ??? Sto ???ili nemaju interesa ili je ova ekipa nesposobna ?
onog Wigemark vodaju ko medjeda da se slikaju po "akcioni, master .....planovima" :D kad Fahre nema naravno :P
U POGLEDU MMF I DIZANJA KREDITA MISLIM DA SMO PRVI U SVIJETU,A NE U EVROPI I ISPUNJAVAMO SVE LAZI,JEL OVA GARNITURA POLITICARA,MAJMUNA,,ZNA SAMO ZA SEBE,ONI I NEPOZNAJU SVOJU DRZAVU,KAMOLI OVAJ JADNI NAROD,,PRODALI SU SVE STO JE VRIJEDILO U DRZAVI,POVECALI SVOJ KONTO U RAZNIM SVJETSKIM BANKAMA,A TO STO SU OBECALI EVROPI NIKAD NECE BITI,,,OBECANJA O PRODAJI BOSNALIJEKA,FABRIKE DUHANA,ISPUNJENA,,ALI SAD SU PROBLEMI MEDZEDI NAVALILI SVAKI MJESEC AKCIZE,E NEMA VISE,,,PRC MILOJKO...
šta znaju naši političari.stalno se zaduživati kod bankara i stalno sve više oporezivati građane i laprdati povazdan.to je sve što znaju i umiju .odavno više ne glasam na izborima