Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sve ide u Vatikan na instruiranje! Narod treba tojagu, pa natjerati bandu!
Ma vidi je, ljubi je tetka Andja.
Bosna se priblizava Evropskoj uniji. Nije vise daleko, SAMO 20 svjetlosnih godina. Ko ceka doceka.
Kako ti to curo fino znas. Hajde bog ti dao, odrijesi kesu fondacije, nadji te postene koalicionere, plati ih pa ces viditi kako funkcionise. Curo, podvalio ti neko pogresnu CD.
e moja bosna na sta si spala, kad ti jedna obicna susa treba pametovati sta bi i kako bi trebalo biti. sramota za sve gradane, meni da sam politicar u ovoj nasoj drzavi, bilo bi sramota izlaziti pred starnim svijetom, gdje nasi politicari igarju ulogu papaka, dok im svaka faca ( pa cak i najnebitnija) odrzava lekciju sta bi i kako trebalo biti. sramota za drzavu i gradani iste
Isto vam porucuje i Sveti otac.