Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako se neko ne slaze sa politickim rezimom u BiH zasto nebi mogao zatraziti azil.Svi oni koji ne prihvataju rs koja je nastala na genocidu bi trebali da mogu zatraziti politicki azil.Imate i srba koji se neslazu sa Dodikovom politikom,jel trebaju da to trpe.Po meni ne,a da ne pricam o bosnjacima koji nemaju nikakva prava u rs.
@ soko Odlican link .... Valjadose nam nasi vrli politicari ..
I ovi što su trazili azil su u stvari bragra sandzacka koja se deklarira kao \"Bošnjaci\"! VI STE DRŽAVLJANI SRBIJE, SANDŽAK JE DIO SRBIJE, AKO VAM SE NE SVIĐA, PRESELITE, ALI NEMOJTE UGROŽAVATI NAŠ BEZVIZNI TAKO ŠTO ŽELITE BITI \"SRBIJANSKI BOŠNJACI\" I ISTOVREMENO PUTOVATI (ČITAJ: HARATI,MAFIJATI, ŠVERCOVATI) SA BOSANSKIM PASOŠEM PO EVROPI!!!
Kad nam je ovakva nezaposlenost naravno da ce ljudi grabiti svim sretstvima da odu odavde. Ova drzava nije za polovinu stanovnistva obezbjedila pravo na rad. Nek svako ide gdje mu je bolje. Vidite link http://www.indexmundi.com/g/r.aspx?v=74