Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vide ove paljevine ima da svi iz EU-a pohite u nas da isprobavaju solice.
Svaki veci proizvodjac namjestaja u drugim zemljama ima slican nacin testiranja namjestaja. slicnobi moralo biti pravilo i za nase pogotovo dok se ne nauce praviti kvalitetno za domace kao i za ino trziste. naravno da to podrazumijeva koristenje najnovijih znanja iz nauke i tehnologije.
...tetsiranje šipadove "kolonijal" stolice je podrzumijevalo simulaciju 100.000 sjedanja na nju...pritisak na sjedeću površin i na naslon, koji je najlabilniji dio stolice bez bočnih naslona za ruke...
to je jedini nacin ,a ne "ja ti garantujem". ne znam gdje se i kako to izgubilo?! masa propisa ima za namjestaj od vrste materijala ,zapaljivosti,izdrzljivosti..bla,bla do dizajna i kad se sve to ispuni onda se mora znati kako ponuditi. kupio sam u sarajevu jedan stolic. donijeli ga i vidim ostecen?! nece da vrate jer ne proizvode vise tu seriju?! :)) u glavama su greske ,a ne u tehnici.
bravo..ovo je dobra vijest. ovo necemo paliti...ovo nam treba
Samo nemojte i ovo zapaliti! :-(
Imovina BiH politicara https://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0
mater vam vasu zemlja gori a vi pokusavate i dalje skrenut paznju pi.ke smrdljive koja ste vi dzubrad lopovska !
...klocu jedan, nauk ai tenologija vode naprijed a ne paljenje svega što ti pod ruku dopadne...
...šipadov irc je ovo imao od kraja 70-ih...90-ih stigli hahari i sve raz***, 2 godine prije rata...
bravo commi srecom imam oca onako sa iskustvom i ostalim sve smo prije rata imali što vi novinari danas pompozno najavljujete ili otkrivate ...sve neke kvazi nove tehnologije...koje su u stvari samo šminka svih onih tehnologija iz 80 koje smo imali! kroz nase gigante i razne firme svjetskog glasa.... u vecini danas...imamo slabiji kvalitet svih poslova i izvodjenja istih! garantiram glavom da se danasnji asfalt nemoze mjeriti sa asfaltom iz 80ih
ma nek je u nama commi proradio više CHE, i husein kapetan, da se vise ne trpi ova kradja mozda bude bolje :)) nadam se :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)