Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj da vidite sta ja sve znadem, BBC je samo propaganda, moji drugari sve meni ispricaju kako stvari hodaju dajte kisobrOn pokisnu glOva
hahahahaha... vi pecinski ljudi ste 8 svjetsko cudo...
A šta je 96 miliona eura.Kao da je to neki novac.Pa željeznice RS-a to zarade za 4-5 dana laganog rada.Prema tome Mile ne potpisuj ništa sve je to zavjera iz EU protiv RS-a.
MA I OVAJ JE PIZDA KO KO ONAJ PIZDONJA INCKO
Gledajte sada narode kako ce se brzo sloziti Dodik i Lagumdzija i oko svega usaglasiti :-) Davace zajednicke izjave, grliti se i maziti pred strancima itd itd itd a onda ce opet sve po starom a vi cete nasjedati na njihove demagoske floskule i mrzi cete jedni druge ..
daće oni pare samo je ovo pozorišna predstava da mlada pristane na sve uslove.
jebi jebi jebi jebi jebi... hahahaha filteri na remontu...
....narode Jugoslavija je mogla 9 miliona muskaraca poslati u borbu cak i muske bebe dok recimo danska nebi mogla to uraditi, jer mi smo sve ovo ispricali i slozili se uz cigaru i kafu na carsiji, mi BBC-u kroz noge probacivali...
Oni se kao trude da nam daju pare, a mi ih kao necemo. Nidje veze.
Svakako je džabana. i ne treba nam. bolje da se trudimo zaraditi
jedan ekser, dva udarca... -dva eksera ocami mog...
Pa VEC ste dobili od VM! Pitanje je ZASTO trazite da se ponovo dogovaramo????
ovo nije krug 99 vec sa x..
šargarepa. BH privreda ima 3 puta jeftiniju el. energiju i 4 puta jeftiniju radnu snagu nego Evropa. kome onda trebaju pretpristupni fondovi?
Tambura, poželjno bi bilo da malo obratiš pažnju na pravopis, i ti i ostali polupismeni koji ostavljaju svoje polupismene komentare na ovom portalu! Kako vas nije stid komentarisati a znate da ste polupismeni?! De nam malo pojasni kako si kroz OŠ dobijao dvice, ako si je uopšte i završio!?