Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazili ste i dobili odgodu popisa za sedam mjeseci. Za otprilike isto toliko, dakle sedam mjeseci, pomjerili smo i uvodjenje viza za BiH, koje su trebale da se poklapaju sa ulaskom Hrvatske u EU, a sada ce biti uvedene sedam mjeseci ranije, tj. pocetkom 2013. godine. Zakljucak?
@SANDZAK doce ljudima nekad u glavu ali ce biti kasno
Glupi bosanaci necemo mi nigdje nikad dogurati,kada je na vlasti bosanac a ljubomorni na sandzaklije a oni su dali sve za ovu drzavu apsloutno sve....Koliko samo objekata napravili,ljudi zaposlili,BORILI SE DA BUDE BOLJE,STALI PRVI U ZASTITU BOSNE sve im dali i glupan kaze sandze su ONO OV HAHAHA ....
Bogme Bošnjaci, stislo vas sa svih strana. Uvode vam vize, HDZ se vraca u vlast po dekretu međunarodne zajednice, pokrenuo se preustroj Federacije da se zaštite Hrvati, prisiljavaju vas na popis stanovnistva...i povrh svega, sad ce Cutillere pricati pred cjelokupnom svjetskom javnoscu kako ste odbacivali mirovna rješenja jedan za drugim, dok su ih preostala dva naroda potpisivala. Još vam nije jasno da je gotovo?