Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pricaju u vjetar, zato sto sadasnjim politicarima odgovara da ne udjemo u EU da mogu krasti jos.
@Dornauszieher Sigurno si uhljebljen pa tako pričaš. Da radiš u privredi imao bi drugačije viđenje stavri.
Ma lopovski balkan ne spada u Evropu. Ja ti govorim o pravoj Evropi gdje vlada vladavina prava i zakona, a ne o balkanskoj bagri. Sto se tice Hrvata, bolje je sad puno, sjetimo se sta je Sanader radio, a sad je puno manje. Dodik zna da bi zavrsio kao Sanader zato radi sve sto moze da odlozi ili ospori ulazak u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Bakir više voli Erdogana nego Merkelicu.
većina naroda u rs, a zašto onda kopaju i rukama i nogama da se dokopaju neke zapadne države. Zar to nije apsurdno. kažu u šali da je Beč 3 . srpski grad po veličini. Ne stoji ti tvrdnja nikako.
Zna se ko koči na putu za EU: Dodik i Srbi sa svojim opstrukcijama. Oni žele da su svi u svojim torovima. Četništvo na prvom mjestu.
ovo je isto ko da je unija pozvala i uputila apel pticama da ne idu na jug .
E hvala na pozivu, ali ne pristavljajte kafu još....
......po mnogočemu bih je fenomen......vjerovatno do sada niti jedna država koja je imala namjeru pristupanja u eu nije imala toliko svojih državljana koji imaju državljanstvo neke od zemalja članica eu..............vjerujem da oko 50% stanovništva bih ili ima neko od državljanstava eu ili na neki drugi način uživa slobodu kretanja u eu............a bih kao država zbog toga nije ni milimetra bliže eu..........
POZOVITE DODIKA I POLITICARE koji vrse sve moguce opstrukcije A NE "BH"...ko mene I ostale gradjane ista pita..sto se nar gradjana tice sve prihvacamo ..ali politicarima odgovara ova dubioza!!!!!!!
Ma kakva evropska unija. TruHli zapad, kao ima se nekih para ali svi imaju i onda nisam glavni, a plus mora se i raditi.
dok ne unište GENOCIDNU ništa od toga
e nemeRe naput bez goriva...............
Ma kakva EU.Da su nam mislili pomoći ne bi ovo dozvolili zadnjih 7 godina. Pamet u glavu, valjaju nam šuplje. Drž se investitora koji su voljni ulagati !
to ja zagazilo u gov*na da valja,ne vrati to ni tito vise
Vrati se vrati golube moj, pjevaću ti Halidaaa...