Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, MEHO zna kolko Njemacka tone :D
a, jesu vam jadni komentari. vi to kao omalovažavate njemačkog kancelara, a nemate ni gaća na g.u.z.i.c.i... nemogu vjerovat.
Ma kome ste vi \"OTVORILI PERSPEKTIVU\", bagro nacisticka... Vi ste od naroda bivse Jugoslavije napravili najvece ROBLJE U EUROPI....Zemlja ce vas proklinjati kada u nju legnete, a ne samo stotine hiljada mrtvih koje ste gurnuli u smrt, PROKLETE VAM KRVAVE PARE I VAMA I VASIM SLUGAMA IZDAJNICKIM KOJI SU ODRADILI POSAO ZA VAS... VASA DEMOKRATIJA SE NISTA NE RAZLIKUJE OD HITLEROVE NACIONAL-DEMOKRATIJE...
je.bl.a vas eu
fufa stara
kako su ovo glupe i beznacajne vijesti, sjetite me se kad za nekoliko godina svaka vijest bude od velikog znacaja
Svaka cast Gospodjo Merkel...!!! Love, Love, Love Angela...!!!
Mi (Bosanci i Hercegovci) sigurno ćemo ući u EU, ali kada svi budu kokuzi i tada će nam biti gore nego sada !
@commi Hoce propasti, ali je eto opet duze prezivjeo od krnjeg balkanskoga komunizma! :P
Njemacki kancelar i onda zensko ime?????. Zvuci preglupo i za bosanske uslove. Sta je problem sa \"njemacka kancelarka\"?
ANGELA LJUBAVI MOJA
ja sam zaljubljen u Angelu Merkel
najbitnije je da Anđa nece u BH jer nema ni VM ni vlasti . zaobiđe nes u šiiiiirokom luku . Bravo . PS mozda nije cula Becirovica da ce VM biti na vrijeme formirano :)
Joj Hamo čuj je, ona bi još uslove da postavlja xD hahaha Kakvi ba uslovi bona. Niste htjeli Tursku primiti u EU i eto, sad je Turska sto put\' jača od vas (ekonomski gledano). Kako je krenulo, koliko tonete i mi ćemo biti jači od vas :D
Kakva ba crna Evropska Unija... jos malo pa cete biti gori od nas Balkanaca... Njemačka vas je čupala dok je mogla sad je i ona kleknula, nema ni Njemačka para više. EU je propala skoro kao USA. Sad su zemlje skandinavije IN.