Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'ta ce on, ja mu kroz noge probacivo
OH NO!
E samo da i on bude politčka prošlost, VESRLJU NIGDJE KRAJA
Ovaj čovjek je živi dokaz da i u EU ima korupcije...
Carl Bildt \"EU preuzima posao - OHR je prošlost\" JEKO ON . FAKAT NE ZNA OVAJ NAROD I NE POZNAJE DOVOLJNO OVU ZEMLJU . BOSNE CE BITI SA ILI BEZ OHR . BOSNA JE NADZIVJELA I VECE NEPRIJATELJE . VI NEMATE KAPACITET DA JE UNISTITE . DOVIĐENJA EU . USKORO SSSR. A BOSNA CE VAM BITI UVIJEK SUSJED . Bosna da prostiš zemlja imade, i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu jos da prostiš Prkosna Od Sna!!
@ heinrich kenđo\"van đo boni hu karibo boni ha a?
Mr. Bildt is absolutely right. B&H has to undertake own steps towards EU membership, but the EU will provide assistance, as it has been the case throughout 15 years now. Why the fuck should EU or enyone else help this primitive country? Bosnia should sink in the own mood and be responsible for that! Don`t get it?
jao bosnje, to su se hrvati zalili danke deutschland(s pravom, jer im birate predstavnika, voljenog zeljku) a sad ste nagrabusili jer je poslala svog izaslanika. samo se vi zezajte, doci ce vam zlaja i zeljo lopte!!! slusajte kusturicu, kazem ja.
Imam utisak da mnogima tu promice, ovo sto Bildt iznosi, zato ponavljam ponovo: \"Kancelarija specijalnog predstavnika EU će biti ključ i toj instituciji pripada budućnost. OHR je još tu, ali više pripada prošlosti, a nikako budućnosti\". \"On je naglasio da je međunarodna zajednica već predala odgovornost domaćim liderima za vođenje BiH. \" \"Neće međunarodna zajednica voditi BiH. Naša poruka je da su otvorena vrata za članstvo u EU i da će domaći političari, kao i mi nekada u Švedskoj, morati da preduzmu neophodne korake\" Da li cu citatelji SAx-a uopste svijesni sto to sve znaci i koje ce to sve pomjene (ili bolje receno konflikte) donijeti u buducem funkcioniranju drzave?!!!!
Nek se vrati u Svedsku i objasni sto je krio kupovinu kuce na Korculi. Jadni mi ako se ovaj bude bilo sta pitao :)
Ovaj mrtvac je tipican primjer zapadnog politicara koji sam sebi gradi karijeru preko Bosne... Treba ga prvi put kad stigne docekati jajima i otjerati tamo odakle je dosao...
ne ide to tako Bildt zar ti jos nije jasno da ne mogu ovce bez pastira ili barem ovna predvodnika ovako ce nastad opce rasulo jer nasem stadu nema ko da upravlja jer ovce jedino sto mogu je da mekecu pliz...pliz...help bosnia...
sta vise hoce ovaj, ko njega vise pita za zdravlje??? Od njega jedino su veci seronje novinari koji mu dahu prostor i kredibilitet. FUJ???
Ma fuckaj se ti Biljanoljupcu! Mnogi su pokusali upravljati Bosnom, ali su otisli posrani iz nje, a i za tobom smrdi trag sve do te tvoje Svedske...
 
Sto EU nije preuzela posao u julu 95 i sprijecila genocid u Srebrenici.Muka mi je od ovih svjetskih politicara tipa BIldt,Akashi itd
KLOSAR JEDAN SVEDSKI GREBATORSKI NEZNA GDJE MU JE DUPE SMRDLJIVO