Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema te zemaljske sile koja moze uplasiti ove nase "JUNACINE", sto bi rekli komsije Crnogorci!
Poglavlja 23. i 24. su njima rak rana !!! Nikada ova garnitura ljudi u politici nece zavrsiti sa tim poglavljima, jer to jednostavno znaci da bi oni zavrsili u zatvoru. Upamtite ovo dobro kad se sljedeci put zapitate zasto stojimo u mjestu nekoliko godina...
Ulijenjeni, korumpirani, oni koji već 20 godina "vrte u krug" i oko malog prsta, visokog predstavnika i međunarodnu zajednicu, "slatki" na obećanjima a nikakvi u djelima.. .to je naša VLASTELA.... Opiraće se reformama i zadržavaće STATUS QUO, na svaki mogući način i kupovati vrijeme lažnim obećanjima... STATUS QUO je jedini način njihovog opstanka... To uspješno rade četvrt VIJEKA.... Jedina razlika i izvjesna nada je što je već stvorena kritična masa naoštrenog i do krajnje tačke nezadovoljnog i obespravljenog naroda.... Gospodo nemojte tu potencijalnu snagu potcjenjivati i pokušavati lagati... Ako se digne "kuka i motika" neće nikome biti dobro.... Odmah treba početi raditi predano i danonoćno, ne čekati nikakva ljeta ni jeseni, svaki izgubljeni sat je opasnost od eksplozije bunta....
Nisu. Boli njih k. Oni da se boje medjunarodne zajednice bojali bi se Incka. A oni ga jos zajebavaju stalno, a on im nista ne smije jer je nato otisao.
jašta su....ko i svku do sada. kad će narod više shvatiti da su političarima puna usta evrope i integracija samo pred kamerama, a u stvarnosti i nogama i rukama čupaju da do tog nikad ne dođe jer onda nema više nepotizma i korupcije?
https://www.youtube.com/watch?v=GorgFtCqPEs
Prije bi ova gorila (koko) svatila ...pogledajte inteligentnu gorilu..!
da je srece i slobode da se umjesto u EU, Srbija i BiH prikljuce Evroazijskoj uniji...ogromno trziste, mogucnost izoza daleko bolja, bolji i povoljniji status, idealan politicki i geografski polozaj....pa u Neumu, Mostaru, Trebinju i Jahorini bi bilo turista kao u cijeloj HR... mogli bi da izvozimo gotove proizvode a ne samo sirovine, gomila zapadnih firmi bi otvaralo pogone ovde da bi mogli da izvoze i participiraju na trzistu od milijardu ljudi...ali eto...izgleda da je bolje biti evropsko prkno nego radna i ozbiljna zemlja..regija
"Došli smo do faze kada iz ove zemlje zbog ekonomske situacije masovno bježe i Srbi i Hrvati i Bošnjaci“, hahahaha, pljuc i plač. Bro jutro Aleksandra, i svi Ostali. Pa eto ti, sve jasno. Gdje je nestao čovjek? Nemoj više ovakve stabilizacije. U kojem smo krugu zaglavili. O Dante.
....ma sta vam je...ovo opet ista igra sve obecavaju da bi im eu odobrila novac a onda se pedlja nece maknuti dalje....
Kad bi mogli, vlastodržci bi cementirali ovakvo stanje za narednih bar 1000 godina. Njima nikad nije bilo bolje.
mi cemo biti prva zemlja sa kojom ce EU raski uti ugovor za najmanje godinu dana....
Jesu,kako nisu,intenzivno familiju zaposljavaju u sve ustanove,valjda samo njima vjeruju da tu inicijativu mogu provesti!
Ma neeeemaaa, toliko su ozbiljno shvatili, skroooz drugi ljudi...Odjednom