Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet prstima umače u nešto ;)
...moča. odmah poznaš pripadnika "janjećih brigada".
@commiemarshhal to je moć moče ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...samo nek je zeleno :)
tebi je mjesto u zatvoru, lopove
Ovaj jedini nešto i pokušava, dok se ostali zevzeče
PROŠIRITI VIDIKE: Čovke, nije Vam sva mudrost samo u Hercegovini, politici i vlasti. Treba proširiti vidike, po uzoru na elitu iz cijelog svijeta (kao recimo britanske turiste) koji tradicionalno posjećuju kada dođu u Sarajevo jednu od najboljih čajdžinica na svijetu sa izborom čajeva sa cijele planete. Ako sumnjate, pogledajte slijedeći sadržaj na Internet lokaciji: www.slobodnaevropa.org/a/sarajevska-cajdzinica-medju-najuspjesnijim-na-svijetu/25063548.html
Sad će dežurni islamofobi to "zeleno" svjetlo da povežu sa Bošnjacima ili stranačkom sferom hhaahahahahaha
I VIDIS SAD KADA SI OTKINUO HLJEBA, UZMES OVAKO MEDJU PRSTE I POLAHKO UMOCIS U SAFT. A PUNJENE PAPRIKE MALO UZMES SA KASIKOM I TO TI JE TO.
Jesi ti normalan ?
Ne naprdivaj....Šimić ti piše otvorena pisma...dokumentarce je snimio o tvom lopovluku...đubre jedno....
bregzit, terorizam u francuskoj i sranja u turskoj sutra odlaze u istoriju a ssp sa bih postaje ključna evropska tema.
ma znaš kako smo im sad mi bitni, možda se o nama bude razgovaralo u holu zgrade u kojoj se bude održavao summit, onako uz kafu da koju da protabire o BiH, što bi se diplomatskim riječnikom reklo "na marginama sastanka" :D
"rječnikom"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi u RS ne prihvatamo to vase zeleno svjetlo to se mora rijesiti na referendumu
Kako misliš ZELENO svjetlo? Ovo je podvala Srbima. Incko pederu. OHR napolje. Hoćemo crveno-plavo-bijelo svijetlo. Nije fer ovo. Građane RS-a niko ne pita. Skandalozno. Slijedi blokada bh. institucija. Svi na miting. Zapjevajmo i izborimo se za prava srpske nejači.
@Napacen lol
Hoćel dati i zeleno svjetlo za anstavk tvojih lopovluka i krađa ? I BAkirovih i Miletofih, razumije se !
ovom se opet priviđaju neki zeleni vragovi :D