Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Republika Srpska ne zelimo u Evropu
jest ... pripadamo ... samo sto im moramo siput tuki da bi nas priznali kao clanicu jedno 20 godina
S obzirom da imamo više BiH državljana u EU nego u samoj BiH, naravno da pripadamo.
Malo mrkve, malo štapa, malo mrkve, malo štapa, malo mrkve, malo štapa...
Neka nas prime u EU samo onoliko koliko treba da mi izađemo iz nje i zaposlimo se u zapadnoj Evropi kao građani EU a ne kao sada što se prolaze procedure
i ako udzemo u tu evropsku uniju. bicemo ko danasnji poljaci. poturat ledza za svabe i germanske narode za nikakve pare. e moj balkanci pravi ce te vi tita od blata kad tad.
dok se god prodaje Turska propaganda, pisu 2 clanka dnevno o Erdoganu, djeca idu u 3 razlicite skole itd BiH ne pripada nigdje.
Ma mi cemo vam gazjebat tu vasu Eu ko beba zvecku.Samo kada pocnu vitalni nacionalni interesi da se povlace 😅