Naša zemlja u velikom zakašnjenju
0
BiH nepripremljena za ulazak Hrvatske u EU
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo slijepcima izgleda nije jasno da je na sceni program za cijepanje BiH baziran na pretpostavci da ona ne može funkcionirati, a prethodne i dio aktuelnih vlasti se nesebično zalaže da uvjeri svijet da je tako. Spava vlast (na dobrim platama), spava narod (kokuzi), a kad se probude - biće kasno.
pa ko ce toliku stoku obiljezit?
Pimpekloni
Zena se preziva Pampaloni, a ne Pampolini. Barem pogodite ime.
idi ti, tebi je mjesto u Turskoj, zemlji tvojih pradjedova
Upravo to i rekoh. Ne mozemo mi srediti sami sebe, zato nam treba EU, da nas sredi! Jer da nas EU ne tjera da se sredimo, mi se nebi ni sredili, nama je dobro ovako...
ne možemo mi ni ući u eu dok upravo sami sve ne riješimo, a kako se to nikad neće desiti...
Jesi li to uz gusle otpjevo jadu jadni? Jedini narod sto svira na zici koja vodi porijeklo iz konjskog d..upeta. Slobodno im se moze reci da gudaju i pjevaju preko konjskih su..paka.
Bio sam ove godine na odmoru u Turskoj.Kako je Turska uredjena zemlja ! Ciste plaze,dobra klopa-sve jeftino,jos kada bi posluga u hotelima bila Bosnjacka . Bosnjaci-idite u Tursku ,sta gluvarite po Bosni,tamo vam je mjesto !
Ma ja, neka je eto BiH za pozeljeti zivjeti u njoj. Dajte vise prestanite sa tim teorijama zavjere. Ne kazem da je u EU super bajno, ali u BiH je KATASTROFA, sa velikim KATASTROFA. Prema tome, koja je alternativa. Jedino nas EU moze natjerati da sredimo svoje zakone i da se pocnemo ponasati kao ljudi, a ne stoka. Bilo bi dobro, kada bi mogli srediti sami svoje zakone i sve, pa da ne moramo ulaziti u EU.
BiH nije pripremljena ni za sta. Ali nam se valjda treba dogoditi dno dna, ako ste mislili da je to to, moze biti i jos gore, pa da se nasi ljudi trgnu. Jedan covjek ne moze nista postici, ali zajedno mozemo svasta uciniti.
Cita Bosnjo \'\'Eureku\'\', a suze mu same teku, pa mu kvase kratke hlace, zbog Evrope sto ga nece,, place..place.-----.ne zna sta ce .!.
car koziji smrdo grcki doc ce kraja on EU-i mucki sta ce rus osim rusit he-bat ce on ma-ter svima ruski imigrant dobru lovu prima od brace rusa krv-olocnih srba al kad-tad ce biti kraj svih sm-rda!
Malo lojanovićevsko poturičko pljačkaško-atentatorsko g.o.v.a.n.c.e opet nešto priča... Hah, jada jadnog, eto vam ga Bošnje za posve. Jadna je socijaldemokracija u BiH kad su joj partneri teroristi i crnokošuljaši iz HSP, sljedbenici fašista!
@ realista sjedi srbo-sm-rdo na vrh krsta jede vnago u ime krsta pa cak i kusta jede goFna srpska vrsta osta pusta srpska vampir vrsta osta pusta sm-rdac projekt kusta! sanjajte o nestanku BiH-e.!
Prvi cas za Pred-Evropske Bosnjake; Sarkozi pita Bosnjake : \'\'Zelite li Bosnjaci u Evropu\" Bosnjaci u Glas\'-da,da,da...da.da..da ! Na to ce Sarkozi :-EVO VAM GA NA !
@ realista vehabije SU eksluzivno PRODUCT OF SERBIA....! vehabije finansira srbija sa cet-nitetom genocitetom, etnicki cistoj genocidnoj tvorevini uz KOLABORACIJU srbo-terorizma SIPA i njenog direktora Mirka Ljujica.