Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inace je poznato da su ljudi u osnovi dobri i plemeniti i ne iskoristavaju slabije! wto je karcinom covjecanstva! ono malo mineralne, cigle, pive i sta ti ja znam cega jos nece uskoro biti ni ono malo, jer ce oni uplivati bukvalno SVIM SVOJIM u nase radnje. baj baj bih baj baj radna mjesta, baj baj plate.
a sta je to naš pregovarački tim ispregovarao??? ni rijeci o tome, pristali su na sve sto su im ovi servirali :PPP MA BRAVO inace zemlje u pregovorima nastoje zastititi svoje interese u maksimalnoj mjeri koja je moguća...
@realno coban.....ti i tvoji stihovi ste prava slika i prilika tamnog vilajeta zvanog sumska ! SIKTER
Hajde bar nesto normalno da covjek cuje...... da se jednom i mi napokon odljepimo od mrtve tacke !
Stiže GMO hrana spremite se na povečanje svih vrsta malignih oboljenja.
Jadan ti Japan šta ovaj Šarović potpiše!
Sada ce domaca proizvodnja jos bolje raditi ali na kiti mojoj ima da tek sad pocrkaju, i onako su bili pred klaonicom sada su jos gore pali, ja politike i k.r.a, jak je taj trgovacki lobi kada muntaju kako hoce politicare.
I kad cemo konacno pristupiti WTO? Pregovaramo godinama!
Ovo je priznanje da se BiH može na \"kulturan\" (i nevidljiv) način ekonomski eksploatisati. Čestitam nam, tek će nam sada biti veselo.
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da če jednom zauvek mir doči na ove prostore i da čemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
WTO-sta je to, kad je Bosnjak ciple go, s kim ce Bosnjak da trguje, ako lazi samo snuje, ko ce njemu vjerovati, kad pokrade sto uhvati.