Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa u eu ne može da se bezbrizno krade i zivi logikom zavadi pa vladaj. zato i necemo nikad biti eu
nikada !
alo Pšenica, jesi li ti genetski modificiran ili samo rastao na prirodnoj balagi pa misliš da takva sranja prolaze u svijetu.
Imaju vlasti vise pojedinacnih i jedan zajednicki cilj. Bakir hoce begovat i tursku kasabu od Bosne, Fahro bi kredite ispod stola za nove tornjeve, pa covjek je "industrijalac" jedan, Covic bi sacuvao Hacijendu a Dodik vilu u Beogradu. Zajednicki cilj njima je spasiti se sigurnog zatvora kad pocnu pregovori o poglavljima 23. i 24. sa Evropskom unijom.
Dobro jutro sherlock!Nabitnije je punjenje vlastitih dzepova.
ebe nas dayton, ukinute entitete i kantone i mi ćemo biti švica balkana. ovako nas tuše interni kočničari i njihov veto na sve što je dobro za bih
Aj cuti i ponesi 100 tona psenice
Političari igraju igrice druge dekade dvadeset i prvog stoljeća na procesorima istih konfiguracija nastalim sredinom zadnje dekade prošlog stolječa, kako može da sistem ne ''lag-a''. To je moj odgovor na zadnje rečenice uvaženog intervjuisanog gospodina. Vaša EU je i kriva gdje smo danas, da nisu Francuzi podržavali Srbijance i pravoslavce u BiH, a Njemci Hrvate i katolike u BiH, danas bi ovo normlna sekularna, unitarna država bila, a ovo je sad Vaša kreatura i neman, a mi ispaštamo, boli Vas.
Šencaqp
Šenca
Dragi prijatelju , nažalost Vi još uvek ne znate s kim imate posla . Samo sila ,ultimatum , kazne , smene i energični stavovi međunarodne zajednice , mogu nešto pozitivno obečati , napaćenim gražanima BiH. Floskule tipa " da se domači ublehaši dogovore" , više niko od nas koji smo sve preživeli na vlastitoj koži , ne puši. Dakle , još jednom , ako hoćete rezultat i da nam pomognete , samo energično pokažite liderstvo. Sve drugo ravno je nuli ( ništici)...
pšenica hehe
jel genetski modificiran? ;)
VI ko da ste spali sa MArsa, VLASTI DRUGE CILJEVE smatraju važnijim ! PA NJIMA JE NAJVAŽNIJE DA 20 godina opstaju na vlasti i namjeru imaju bar još toliko, jer nema na sviejtu nekomda je dobro ko njima ! Sinoć opet zapaljeno auto u Sarajevu nema noći kad nije, ne interesuje ih ni to a kamoli EU !
http://www.avaz.ba/clanak/246615/zgariste-na-marindvoru-potpuno-unisten-mercedes
Vi iz Evropske Unije, treba da znate da Bosansko-hercegovački put prema Evropskim integracijama i Evropskoj Uniji koče i osporavaju genocidni političari iz zločinačke i genocidne tvorevine, pa prema tome vas molimo da preduzmete određene korake i zanemarite zločinačku i genocidnu tvorevinu, jer ako vi ništa ne preduzmete onda ćemo mi pozvati u pomoć sve patriote BiH i sve muslimane u svijetu pa ako treba i ISIL da nam pomognu u ukidanju zločinačke i genocidne tvorevine i genocidnih političara.
BiH nece nikada biti clanica EU ne zato sto to zli Europa vec Zato sto BiH ne moze opstati kao drzava.Kriminalci koji obnsaju takozvanu vlast u BiH su dvadeset godina nametnutog mira iskoristili za licno bogacenje a nista nisu ni pokusali uraditi da naprave funkcionalan sistem u BiH.BiH jedino moze opstati kao pokrajina u sastavu Republike Hrvatske obzirom da je Republika Hrvatska vec clanica EU.
@ilumbuntovnik Svaka cast orangutane. Fataj bananu.
@Bosnafaria Medo,nisam ti ja kriv sto neces da vidis istinu.Imali smo priliku nismo je iskoristili,Jos uvijek je kriminal i korupcija prioritet u odnosu na drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti si Jan DOBAR K'O HLJEB.
Najvažnije je za BiH da se ljudi prebroje i objave tačne rezultate popisa.
to smo uradili i utvrdili ko su manjine i naravno čija je zemlja Bosna. čik pogodi godi?
@Dollar Nažalost nismo, rodni list države Bosne čuva se u sefu kod naše braće Slavena.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Uredjen sistem, gdje se zna kako ide novac...i da ovi naši pristanu na to...ma, nema teorije!
Vlast i moc su sami po sebi cilj. Sredstva koristena za njeno ostvarenje zavise od sredine. Kod na se koriste niske metode nacionalizma, dogme, popylizma itd..Nas narod nezna kako da upregne ljude zeljne vlasti da rade u njihovu korist..