Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ajdete, što bude praznija zemlja, to bolje. Tada možda političari skontaju da su na kraju svrha samom sebi. Aufwiedersehen Bake, Dritani i ekipa. Mogu moja djeca na ljepsem mjestu rasti, sa sigurnim poslom, skolstvom i sigurnom okolinom.
i ja akobogda za jedno dvadesetak dana gas odavde
A Švedska? Ima li napretka u vezi dozvola?
Tesko.
Dobro jutro Kolumbo Njemački mediji odma početkom godine izvjesili o ovom sporazumu.
Acsa Slovenijom??
Sta je sa Njemackom?Jos uvijek A i B su vazece u Njemackoj a lafo od augusta prosle godine usvojen zakon za sve kategorije?
Kažu da je problem do BiH, Njemačka je svoj dio završila. Navodno je to jedan od načina kako zaustaviti odlazak vozača sa C kategorijom iz BiH. Donekle i razumijem, vjerovatno će jedan dio ljudi na kraju i odustati zbog komplikovane procedure.
Sta je sa Swedskom kad se to rjesava ?
Nikad.
Bravo!!!
Koliko ja skontah iz teksta talijaninsu čekali 12 godina da se naši usuglase sami sa sobom... Da li je moguće? BTW sa Njemačkom je ovo uradjeno još prije desetak godina za B, a za ostale kategorije prošle godine.
Nije. Kategorije iznad C još ne važe, vjerovatno i neće skoro.
svršavam od sreće 🙄
Sad u Trst po farmerke.
Svedskuuuuuuu daj jos malo pa moram polagati ponovo😂
Bh vozačka dozvola važi skoro u cijeloj Europi osim u Sloveniji. Kada će se nešto učiniti po priznavanju. Naš narod plaća skupe kazne tamo
Pa priznaje se i u SLO ako ti je auto na bh tablama al ako su ti SLO tablice a BH vozacka onda se ne priznaje,a ovo je prika za zamjenu vozacke ako si se preselio u Italiji i odneses BH vozacku u niihovu opcinu oni tebi zamjene i danu Italijasku.
Forto rijesi jos Njemavku,Austriu i Ameriku i ja cu glasat za tebe sve dok se budes kandidovao.
Za Njemacku ovo vec vazi.
Trebao si se malo informisati pa onda komenterisati.Ili si isao po onome da ja napisem nesto , nebito sta i kako
Opaa sad ce mo kamione tjerat po Italiji nista vise SLO braco Teretnjaci
random bosnjo sVi Su OnI IsTi