Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast i samo naprijed!
Koliko zatucanih i napaljenih likova u komentarima...Pa nije se u se**u...
Zena izbjeglica, prezivjela srpski genocid i etnicko ciscenje sada siri istinu o nasem stradanju i jedna od najuspjesnijih Bosnjakinja u svijetu 👌⚜️⚜️⚜️
Svaka čast samo naprijed 😀
Dobra Milfara
мuslmnка...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Divna vijest! Bravo za Amru.
Uspjesni visocanin Novak Djokovic dobio svjetsku titulu🤣
koja spinerka, covjece, hana joj nije ni do clanaka - kupujem njenu knjigu ham izidje
Prelijepa i uspjesna zena ,svaka cast
Ko luteal
jeko rospija
Šta znači Bosanka? Iz države Bosne? Šta da je iz Neuma?
Bosanka
Bila bi hercegovka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na sta Biden trosi pare poreznih obveznika. Cista ubleha. Bolje im je da plate naucnike i istrazivace u bioloskim laboratorijima da se pronalaze lijekovi i vakcine protiv bolescina
@EUSrbim Mrznja je jedna od psiholoskih bolescuga a ti si ocigledno dobro kognitivno bolesna sVrbenda🙄😏.
@EUSrbim Mrznja je jedna od psihickih bolescuga a ti si ocigledno dobro kognitivno bolesna sVrbenda🙄😏.
Bravo Amra. Lavice Bosanska.
Cestitke za veliku nagradu Amra, ali treba spomenuti i to da je njena knjiga "Macka, kojoj nisam dala ime" dobila nekoliko prestiznih nagrada i da je postala obavezna lektira u gotovo svim osnovnim ili srednjim skolama u Americi.
"Ovaj rad je počeo kroz program koji smo kreirali prošlog semestra s ciljem edukacije obrazovnih radnika u SAD-u o mržnji i netoleratnosti prema muslimanima. Sada uz ovu veliku podršku američke Vlade nadograđujemo i širimo ovu inicijativu na državni nivo", dodala je.----Islamofobija, mrznja i netolerantnost prema muslimanima i islamu je je dio kulture i tradicije svih krscana, hindusa i dr. a komentari na ovoj temi to samo potvrdjuju.
Bravo Amra...imamo sjajnih ljudi a najgori su nam u politici!!!
Zena pametna, usjesna, sa stavom…bravo, respect!
kakva bosanka. amerikanka
Ovo je fakat na nivou članaka za srednjoafričke tabloide