Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi najvise vole Aliju Bakira i SDA
To je ta svjest-logika-primitivni stupanj razvoja-pećinski čovjek.
Ustani na spomen Alije i Bakira kmetu lojavi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kaže Bosna je uz Palestinu, a brat udaljen od Bosne 8 000 kilometara, zadnji put u Bosni bio '96 kad je išao iz nje za Ameriku. Kakve li ti imaš veze sa Bosnom i da govoriš uz koga je ona ne vezano za ovu situaciju.
treba tim bosancima iz St louisa reći da BiH odavno ima novu, zvaničnu i međunarodno priznatu zastavu, pa koliko god oni voljeli ovu sa ljiljanima
Super su mi ovi degenerici što sa američkim pasošem nose parole da je Bosna uz Palestinu. Nema većeg neprijatelja BiH od glupog, a povodljivog Bošnjaka.
Bosna je uz Izrael
Zasto se ne vratite u Bosnu ako je volite, stacete u St Louisu?
Ovaj desno je usa bot.kupio zastavu I nije ju ni razmotao do kraja,vide se linije kako je morana u kutiju,sto znaci zastava na brzinu kupljena ko I performans na brzinu napravljen
Tačnije St.Luise je uz Palestinu :) Svi koji se nakon rata nisu vratili u državu ili koji su u ratu pobjegli ciljano i nisu se vratili nakon rata po mom dubokom ubjeđenju gube pravo da se vežu za državu, da pričaju u njeno ime, da imaju državljanstvo itd.
Nije
SDA je uz Izrael
Kakve su ovo UNu nepoznate zastave?
Alija je pristao na kakvu takvu BiH. Palestinci nikad nisu htjeli pristati na kakvu takvu Palestinu, pa makar podijeljenu s Izraelom, i zato imaju ovolike probleme i bombardovanja. Sad je tesko skontat kome je u sustini gore, nama ili Palestincima.
SDA St.Louis...nema ovo nikakve veze sa Palestinom.Dzaferbeg has spoken :D
Čuj Bosna iz St. Louisa poručuje ... Kakvi vi i Bosna unuci će prije na kineskom odgovoriti gdje se nalazi Bosna nego na bosanskom.
Kakva je ovo zastava BiH? Gospodo kada i sami počnete mahati Varta zastavom onda možete kritikovati srpsku trobojku i hrvatske kocke. Do tada....
Lažu vas, nije Bosna uz vas. Samo dio Bosne je.