Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legionari u starkama
Jesu li orgijali kao i Rimljani?
Hajde da ludujemo ov-og da na hajde zaljubi se u mog cu-ra-na
kako je lijepa ova prva
Kakva je situacija u BiH,razbice ocog legionara zbog ovog lima jer se moze prodati na otpadu za 1.5 KM
Prelijepe cure
VEĆINA VELIKH IMPERIJA su u zoni Sarajeva donosile mnogo više koristi nego štete. U tom smislu trebamo više oživljavati i njegovati tradiciju sustava kao što su: -rimske legije, -otomansko carstvo, -austrougarska, -sjedinjene američke države.
samo u BH legionar hoda u adidaskama
dobre te anticke starke:D
All star je i sam cezar noso..sta hos ;)
Falim te bože da u ovom gradu vidim nešto što nam je i geogdrafski blisko. Narode nauživaj se jer nećeš dugo, na žalost.!
Živim za dan kad ću moći prošetati od BBI do Čaršije a da me ne presreću i zaustavljaju po 15 puta nekakve prikaze sa prospektima i letcima kojekakvih udruženja i organizacija što traže po marku za nekave markice i ostala sranja.
juce hljeba i graha ispred katedrale, danas igara ....
Zar su Sarajlije zaboravili kako su rimljani palili po bosni i vjesali neduzan narod? Ili to samo srbima pamtite :)
Kako bi zaboravili;srebrenicu je odradio Juluje Cezar a Neron osobno je ispaljivao granate po Sarajevu!I da ne zaboravim tog ideologa velikorimske agresije Radovana Seneku!
Ahahahahahaha (y)
oliko idu u školu a ne znaju da su rimljani nosili sandale a ne adidaske,odmah se vi ispišite iz te škole,to je samo bacanje para