Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacelnik kukavicke policije u Gradačcu treba dati ostavku.Svaki policajac u Gradačcu treba da pogne glavu kada hoda gradom jer se bojao kriminalca i nije zaštitio ženu.Fuj
SFF odbio minutu sutnje za ubijene u Gradaccu ali zato pusta cetnicke filmove!
Deklarativna zalost ili ne, to njih nece vratiti. Poraditi na sistemskom rjesavanju problema, a da se manje bavimo posljedicama, vec da detektujemo i sprijecimo uzroke. Iz porodice sve potice, zato treba raditi na odgoju djece, a ne da su im uzori kriminalci i lovatori sa sumljivom prosloscu
DAN ŽALOSTI ODLOŽEN NA PAR DANA ZBOG DERNEK U FEDERACIJI BITAN JE CRVENI TEPIH OVO STO SU ZAKAZALE INSTITUCIJE JE NEBITNO TU SE NEMOZE NIŠTA URADIT KAD JE OLOŠ U TIM INSTITUCIJAMA KRIMINALCI .
Dan žalosti samo na nivou dva entiteta i mnogi se pitaju zašto, šta je razlog ? Razlog je zato što Srbi manji BH entitet rs predstavljaju kao državu.
Nakon 7 dana i na entitetskom nivou sramota za vlast. Zašto se nije mogla donijeti Odluka na državnom nivou? Šta smo mi - unija dva entiteta?!
Na nivou entiteta hej boze jedva cekam otic odavdje
Kako ce i glasati kad je faşistiçkog karaktera pola drzave... moraju se odvajati svim silama... Zasto se radio BN ne pridrzava odluci i pusta pjesme na radiju?
Zašto onda nije proglašen i Dan žalosti povodom ubistva doktorica u Sarajevu? A zašto je proglašen Dan žalosti zbog ubistava počinjenih u školi Srbiji? I onda proglašen Dan žalosti zbog psihopate... Država satkana od apsurda. Jedini pravi Dan žalosti je onaj na dan 11. jula!!!
Ubile je drzavne institucije i sad one proglasavaju dan zalosti, sramota, kao da ti ubojica dolazi na sahranu.
De niste trebali,pa to uznemiruje posjetioce festivala,kako će sada gledat dražine koljače bez da se glasno sluša marš na Drinu,upropastit će te festival pobjeć će vam turisti a nisu probali ćevape od ćukećijeg mesa
Čudo da su bar uboli u isti dan da bude.
kad se gnjida uhvati politike
😔
Sad ce nekad i proglasit dan zalost za 9/11 u BiH. Samo malo kasnimo ali bolje ikad nego nikad