Obračun u ugostiteljskom objektu
1
Živiničanin u pritvoru zbog pokušaja ubistva
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti hoces, Banovici su metropola za Sljivinice
A odakle si ti @avs, možda iz Banovića ili nekog drugog sela?
@avs zivinice nikad nisu bile grad a ono sto se naziva gradom su nekad krajem 19 vijeka zaceli austrijanci kad su napravili konjuh da mogu obradjivat balvane, a onda zbog istog interesa za balvanima nastavise to komunisti. tako da to jeste 'doista staro', haman sto godina. e sad, drugo su sela na padinama konjuha i u sprečkoj dolini... o smijesnoj godini na grbu zivinica koju je bubnuo hasan 'olmajti' muratovic ne treba nista reci osim da to odlicno govori o tome kakav su cirkus i vasar zivinice danas.
NJamke vam se na naslov...u njemu je covjek mrtav...a dalje u textu nije...sad ga ima sad ga nema hahaha...i vi se bas igrate novinarstva...
"Zbog osnova sumnje da je pocinio krivicno djelo ubistva"????? valjda zbog osnova sumnje da je pocinio krivicno djelo ubistva u pokusaju!
u zivinice su se naselili podrinjci razlicitog kalibra ali svi su manje vise isti, katastrofa, od zivinica, grada doista starog i sa bogatom istorijom napravili kasabu, sarajlije, borite se, nedajte se... inace nam se svima ruzno pise!
Ganja horoz koke na guvnu , jedna koka stadei kaze ne moze vise a druga ceti njoj ja cu josh jedan krug..!
EVO VIDITE ZA SVE OVO SU KRIVE RELIGIJE DOLE FAŠIZAM SVI NA ULICE HAJMO OSTALIIII
Jah! Nešto novo?