Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjetski kriminalci sanjaju BiH pravosuđe...
A mozda ipak nije Zikrija, nego neki Zakarije?!
Kakvi amateri rade po ovim tužilaštvima, izgleda da samo budale koje se nagode budu osuđeni.
smrdonja,ne seri!
Munja, pa šta su podizali tužbu i započinjali suđenje ako nisu bili sigurni da imaju pravog optuženog? Ispade nevin čovjek odležao 10 mjeseci bezveze i pazi smradova, da ih nebi tužio oni njemu odrežu 10 mjeseci za posjedovanje oružja! Amateri koji nam sjebaše državu, eto šta su ti tužioci. I onda očekivati da uspješno optuže Dodika, Bakira, Zlaju, Fahru i ostale, how yes no... I da, ne ocjenjujemo svi ljude po njihovim uvjerenima, poput tebe izgleda. I Zike je nevin čovjek dok mu se ne dokaže krivnja, šta je morao odležat 10 mjeseci? BTW, pozdravi sestru od srmdonje, papčino.
ovo sam i sam tvrdio odmah poslije ovog zločina i da su ga počinili isti oni zločinci i banditi koji su počinili i GENOCID u Prijedoru!
ŠTA ČEŠ JARANE ČOJK REKO NISAM I ONIGA PUSTILI