Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javno vjesanje zakazati!
ma kakvo vjesanje...to im je nagrada...treba ih osakatiti...odrezati desnu ruku i lijevu nogu...pa nek' se pate ostatak svog bijednog zivota...
Sve to, ali nakon što se dobro napate čisteći, prokopavajući, itd...
MA NISU KRALI HTJELI SAMO DA SPASE STVARI !
u makedoniji kad je bio zemljotres svakoga ko je bio uhvacen da krade bio je sterljan na licu mjesta.
odmah strijeljati bagru................................................................
Na robiju sve dok se ne očisti i posljednji centimetar mulja u gradovima BH, njih dvojicu upregnuti umjesto konja da vuku humanitarnu pomoć na teško dostupna mjesta.
Na smrt , odmah !!!
Prvo prebit a potom ih angažovat na spasavanju imovine iz ugroženih kuća. U napuknute kuće, u koje narod ne smije ući, fino ih pošalješ da spašavaju stvari. Poslije svega ih još dobro natamburat a onda na robiju. Par godina će trebat čistit poslije ovog belaja, taman će trebat radne snage.
ISKORISTITI ZA NASIPE, POSLIJE ZA RASCISCAVANJE TERENA! TREBAT CE NAM SVAKI COVJEK!
E njih treba samo izbaciti na najugrozenija mjesta..pa neka rade sta hoce..
Sad fino im staviti lance na noge i da ciste mulj i sve sto je voda nanijela oko tih kuca, stoka ne odgojena.
Na trg ih izvest, pa nek ih narod kamenuje. Gamad.