Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjeći sa mjesta nesreće je taako sramotan čin. Ne znam o čemu razmišljaju osobe koje se odluče na takav potez. Sramota!
takve osobe nemaju savjest
Samo ne kontam šta ima od bježanja kad će ga uhvatiti, vjerovatno je koju više popio, prema slici mislim da je biciklista starija osoba i vjerovatno nije kriv jer vozači nikad ne poštuju osobe koje su na biciklu ili motoru ( kao da te nema u saobračaju :S)
Ma bas si mi pametan, vozaci ne postuju bicikliste? Pa ovako da ti kazem, vozac vjerovatno nisi, ja sam vozac i kad vidim biciklistu kako svera ako ikako mogu predjem u drugu traku da ga zaobidjem, al to ne izuzima neki strah koji imam da cu na magistrali naletit iza okuke i pokupit nekog takvog biciklistu. Toliko o nepostivanju biciklista koji voze po sred ceste... Nazalost, uvijek nekako ispada da je vozac kriv...
Fragola mala mojne rise bgt
Nista nije opravdanje za pobjeci sa mjesta nesrece, odnosno ne pomoci povrijedjenoj osobi, ali i ove bicikliste brate iskacu iz pastete, voze po sredini, voze tamo gdje nema nikakvih uslova za voznju na biciklu, navece nisu osvjetljeni i mene cudi da se ovakve stvari cesce ne desavaju...
ja sam tako udario dzafera sakom u glavu i onda sam otisao polako--sad dzafer kad me vidi bjezi nadrugu stranu
pa kad imas muda da divljas dok vozis, imaj ih i da ostanes kad napravis p.i.z.dariju, ccc!
Akcija policije ZDK svakog vikenda, al ja al ja ne vidjeh policajca ni na mapi dok se obijesni vozači ludiraju svakog vikenda a bogami i radnim danima. Ništa dok narod ne uzme zakon u svoje ruke a to će se desiti vrlo brzo.
ja se nadam
jos malo pa su gradske ulice automagistrale jos samo malo pa ni pjesak nece moci preci preko ulice
Kad bismo imali odgovornu vlast, ona bi se potrudila da napravi staze za bicikliste i skutere, onda ne bi bilo toliko nesreća. Ali, nažalost, iako su preplaćeni za svoj nerad, političari se jednostavno ne miješaju u svoj posao.
Staze sa skutere? Odavno veću glupost nisam pročitao. Gdje li vi živite...
ako popularna ustasa nazvana Ante dode kazite mu nek dode na uvidjaj da mu supcic razgulim iza one ograde,al samo nemoj da koga zoves jso dodi sam,znam vi ste ustase navikle da vam Svabo i MZ brani domovinu bas ko sto je puen 3 godine branila
sta pricas ti?
Cudi me da biciklista nije pobjegao sa mjesta nesrece
spao mu lanac..
Do sutra najdalje bit će uhvaćen,samo ne znam šta će mu biti izgovor zašto je pobjegao sa lica mjesta,vjerovatno on ništa nije vidio niti osjetio. Tužilaštvo će mu zato još koju godinu + dodati dok bude na robiji!
uzas! ovo je za vjesala......