Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što ga bona nisi otrovala ....
Kakve zene znaju biti MAMICU im nabijem
pošto policija neće ništa poduzet da zaštiti dotičnu gospoju od nasilnika (jer to uvijek tako biva) ja joj savjetujem da idući put kad bude htjela nešto raspravit prvo prevaspita hajvana pretisom ili nekim sličnim robusnim kuhinjskim inventarom
Bas tako, ima tu i bolja varijanta. Kad sam bio mladji prije rata imao sam komsiju koji je svaki dan bio pijan i kad se vrati sa pijancenja redovno izudara zenu i legne spavat. Kad zaspi zena uzme stap i izmlati ga po ledjima. Sjecam se, svako jutro kad ustane dodje kod mog djeda na kafu i prica kako ce prestat piti jer ga od toga sve vise ledja bole :-)))))))))))))))
Hajvana koji tuče žene,treba odmah strpati u ćorku,na prevaspitanje i dat mu tubu vazelina.Žene su ukras ljudske vrste.
like like
pujdo,samo se opusti i prepusti,one sve rade kako treba.
U genocidnoj tvorevini nista novo...
hm, gdje je to bolje da se selimo odmah!
Izgleda da je bolje svugdje nego kod nas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)